Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın 1 numarası haline getireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın 1 numarası haline getireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Türkiye artık doğru zamanda doğru teknolojilere yatırım yapan bir ülkedir. İnsansız hava araçlarında dünyanın 3 ülkesi arasındayız. Akıncı ile bir üst lige çıkardığımız İHA filomuzu, muharip insansız uçak sistemimizin de devreye girmesiyle dünyanın 1 numarası haline getireceğiz.'' dedi.

Politika

23.01.2024, 17:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni'nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Türkiye artık doğru zamanda doğru teknolojilere yatırım yapan bir ülkedir. İnsansız hava araçlarında dünyanın 3 ülkesi arasındayız. Akıncı ile bir üst lige çıkardığımız İHA filomuzu, muharip insansız uçak sistemimizin de devreye girmesiyle dünyanın 1 numarası haline getireceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları...

- Bu ülkede taş üstüne taş koyan, üreten, ihracat yapan, insanımıza istihdam sağlayan her sanayicinin başımızın üstünde yeri vardır.

- Şişecam ülkemizin en prestijli markalarından biridir. 4 kıtada 14 ülkede üretim yapan Şişecam küresel bir oyuncudur. 12 bin kişiye istihdam sağlarken, 86 yıldır artan pazar payı firmamızın sağlıklı büyümeye verdiği önemi gösteriyor. 

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

''YATIRIMCILARIN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ''

- Polatlı Üretim Tesisi Şişecam küresel vizyonunun yeni halkasını oluşturuyor. 1 milyarlık bu ilave yatırımla düz cam kapasitesini 2 milyon tona çıkardı. 540 bin tonluk hacmiyle Avrupa'nın en büyük düz cam üretim tesisidir. Cama dayalı ürünlerin inşaattan otomotive her alanda kullanımının yaygınlaştığı düşünüldüğünde ülkemiz ekonomisi için taşıdığı önem daha iyi anlaşılacaktır. Türkiye'nin potansiyeline inanan, ekonomimize güvenen tüm yatırımcılarımızın yanında durmayı sürdüreceğiz. Türkiye, 2002'deki ekonmomik krizin etkilerini hala ağır bir şekilde yaşıyor. Özel sektörü kalkınmanın lokomotifi olarak görüyoruz, yatırımcıların yanında olmayı sürdüreceğiz.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

''DÜNYANIN BİR NUMARASI HALİNE GETİRECEĞİZ''

- İstikrarsızlıkla boğuşan ülkemizi hak ettiği yere taşımak, yatırımın, üretimin, inovasyonun merkezine dönüştürmek için hemen kolları sıvadık. Türk ekonomisini prangalarından, Türk demokrasisini vesayet zincirlerinden kurtarmak için tarihi birçok adım attık. Kamu kurumlarımızı motive ettik.

- En çok büyüyen ikinci ülke olduk. Onlar görmese de, anlamasa da, dile getirmese de tüm bu yatırımlar salgın döneminde meyvelerini vermeye başladı. Sorunların üzerine kararlılıkla giderek, özgürlükleri genişleterek, hukuk devletini güçlendirerek, milli iradenin önündeki engelleri tek tek kaldırarak, Türkiye'yi yatırımcılar için cazip bir ülke haline getirdik.

- Tabanca mermisi bile yapamayan bir ülkeyken bugün kendi füzesini, insansız hava aracını yapan bir ülke konumuna geldik. Birileri ısrarla 'Türkiye'de fabrika yok.' diyerek bizden ziyade sanayicimize hakaret etmeyi sürdürüyor. Akıncı ile bir üst lige çıkardığımız İHA filomuzu, muharip insansız uçak sistemimizin de devreye girmesiyle dünyanın 1 numarası haline getireceğiz. Türkiye artık doğru zamanda doğru teknolojilere yatırım yapan bir ülkedir. İnsansız hava araçlarında dünyanın 3 ülkesi arasındayız.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

GENÇLERE MÜJDE

- Buradan bir müjdeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum. TEKNOFEST 21-26 Eylül'de Atatürk Havalimanı'ndan başlıyor. Polatlı Tarım Üniversitesi'nin kurulmasını desteklediğimi belirtmek istiyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading