Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terör örgütü PKK'nın 'çukur' senaryosuna sert ifadeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terör örgütü PKK'nın 'çukur' senaryosuna sert ifadeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin kalkınmasını hedef alan saldırılardan bir diğerinin terör örgütü PKK'nın kanlı 'çukur' olaylarıyla yürütüldüğünü fakat onun da başarısızlığa uğratıldığını hatırlattı.

Politika

23.01.2024, 17:38

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

"TERÖRİSTLERİ AÇTIKLARI KUYULARA GÖMDÜK"

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Gezi eylemlerinden bu tarafa, son 8 yıldır türlü zorluk ve saldırılarla karşı karşıya kaldığını fakat her seferinde 85 milyon tek yürek olarak tüm saldırıların üstesinden geldiğini dile getirerek sözlerine başladı.

Gezi eylemlerinin ardından bu defa terör örgütü PKK üzerinden yürütülen kanlı senaryolara dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sonra ülkemizin kalkınma projelerinin durdurulması talebine kadar götürdüler. Biz buradaki oyunu gördük. Kararlı duruş sergileyerek bu tuzağı bozduk. Ardından FETÖ'nün militanları üzerinden 17/25 Aralık kumpasını devreye soktular. CHP'nin borazanlığı yaptığı bu süreci seçimleri gölgelemek için kullanmaya çalıştılar. Çevirmedik fırıldak kalmadı. Her iki seçimde de hüsrana uğradılar. Sonra PKK sahne aldı. Çukurlar kazarak, masum insanları canlı kalkan olarak kullanarak kendilerince bir senaryoyu uygulamak istediler. Teröristleri açtıkları kuyulara gömdük." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading