Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya-Ukrayna krizi için yoğun diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya-Ukrayna krizi için yoğun diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın Ukrayna saldırıları ile ilgili ayrıntıları konuşmak üzere Hollanda Başbakanı Mark Rutte ve Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen ile telefonda görüştü.

Politika

23.01.2024, 22:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken yoğun diplomasi trafiğine devam ediyor. Bu kapsamda Erdoğan  Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Haberi Görüntüle

ACİL ATEŞKESİN TESİS EDİLMESİ İÇİN ÇABA GÖSTERİLDİĞİ VURGULANDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ve Türkiye-Hollanda ilişkileri ele alındı.

Erdoğan, görüşmede, Rusya-Ukrayna arasında acil ateşkes tesis edilmesi için çaba göstermeyi sürdürdüklerini, Ukrayna'nın egemenlik ve toprak bütünlüğünü desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

AVUSTURYA CUMHURBAŞKANI İLE DE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen ile, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ve Türkiye-Avusturya ilişkilerinin ele alındığı telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Erdoğan, Rusya-Ukrayna arasında ateşkesin sağlanması, barışın yeniden tesis edilmesi ve insani durumun iyileştirilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading