Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete: İpinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete: İpinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''2023 seçimlerine gölge düşürmeye çalışanlar, akıllarını başlarına toplamalıdır. Aklınızı başınıza alın. Sınırlarımızın 30 kilometre güneyinde terörle mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz sizin gibi kuklalarla değil sizin ipinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz. '' diyerek muhalefete sert sözlerle yüklendi.

Politika

23.01.2024, 19:19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenecek "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programına konuştu. 

HDP'li Altan Tan'dan olay itiraf: PKK'nın çatışmaya devam etmesini isteyenler... Haberi Görüntüle

''BAY KEMAL'İN KİMLERLE PAZARLIK YAPTIĞI ORTAYA ÇIKACAK''

15 Temmuz darbe gecesinde Kılıçdaroğlu'nun tanklar arasından kaçtığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''15 Temmuz'da 15 dakika daha kalmış olsaydık bu kardeşiniz belki burada yoktu. Sadece yaptığımız bir anonsla on binler Atatürk Havalimanı'na geldi, Bay Kemal ise tankların arkasından kaçtı. Biz milletimizle birlikte tarihin en büyük demokrasi zaferlerinden birine imza attık. Bay Kemal gibiler Milletin şanlı direnişini televizyon karşısında keyif kahvesiyle içerek izledi. Milletin istikbali için Erol Olçok, Abdullah Tayyip gibi değerleri şehit verdik.'' dedi.

YRP'de istifa depremi: CHP’ye kazandırmak için çalışmayı kabul etmiyorum Haberi Görüntüle

''BAŞBAKAN OLACAĞIM DİYENLERİN FOYASI ORTAYA DÖKÜLECEK''

Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu adam şu anda da aynı mı? Aynı. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Açıklamalar 15 Temmuz gecesi gibi. Bay Kemal'in kimlerle ne pazarlıklar yaptığı da ortaya çıkacak. Temmuz'da Başbakan olacağım diyenlerin foyaları ortaya dökülecek. Bu adanın her zerresine sinmiş vesayetçi izlerini silmeye çalıştık, Yassıada'yı Demokrasi Adası'na çevirdik. Hukuk Fakültesi öğrencilerinin stajlarını da burada yapmalarını istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri... Haberi Görüntüle

''ÖDEDİĞİ TAZMİNATLARI TÜRGEV VE ENSAR'A BAĞIŞLADIM''

Vakıflar aracılığıyla yurtdışına para kaçırıldığını iddia eden Kemal Kılıçdaroğlu'na 'tarihi belge' ile yüklenen Cumhurbaşkanı  Erdoğan, ''Bay Kemal'in geçen akşam söylediğinden farkı var mı? Cumhurbaşkanı da kaçırmış. Oradan 150 bin lira ceza. Ardından bir 100 bin lira daha. Bana düşen de bu parayı TÜRGEV ve ENSAR vakfına verelim. Hiç olmazsa Bay Kemal'in birkaç kuruşu da buralara nasip olsun. Hayır kurumlarımızın yolu nereden geçiyor bilsin. Paraları nereden bulacak? Devletin CHP'ye verdiği paraları buraya naklediyor.  CHP, 27 Mayıs öncesinde olduğu gibi bugün de iftiraya sarılmıştır. 62 sene önce Türkiye'yi derin acılara sürükleyen siyaset tarzının yeniden sergilenmesine izin vermeyeceğiz. Türkiye egemenliğin millete ait olduğu büyük bir devlettir. Türkiye ekonomisi, tarihi ve insanı ile güçlü bir devlettir. İradesine kimse zincir vuramaz.'' şeklinde konuştu.

Murat Kurum'dan müjde: 4 ilçeyi birbirine bağlayacak tramvay hattı geliyor Haberi Görüntüle

''SİZİN İPİNİZİ ELİNDE TUTAN EFENDİLERİNİZLE MÜCADELE EDİYORUZ''

''Biz sizin gibi kuklalarla değil sizin ipinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz.'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Gazete manşetleriyle siyasete ayar verilen günler geride kalmıştır. Sandık dışında yol arayanlar, daha şimdiden 2023 seçimlerine gölge düşürmeye çalışanlar, akıllarını başlarına toplamalıdır. Aklınızı başınıza alın. Sınırlarımızın 30 kilometre güneyinde terörle mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz sizin gibi kuklalarla değil sizin ipinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz. Artık 2 No'lu Baro 1 No'lu Baro'nun yerine geçmelidir.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading