Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Millet Bahçesi'nin detaylarını anlatan video

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Millet Bahçesi'nin detaylarını anlatan video

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda Atatürk Havalimanı'na yapılacak olan "Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi"nin detaylarını anlatan bir video izletti.

Politika

23.01.2024, 19:17

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi projesi muhalefeti çıldırttı. Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak olması üzerinden muhalefet siyasi tartışmalar çıkardı. Muhalefetin yalan yanlış bilgilerle yaptığı provokasyona iktidar cephesinden yanıtlar verildi. Son olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşurken Atatürk Havalimanı'na yapılacak olan Millet Bahçesi'nin detaylarını anlatan bir video izletti.

DEM'in İBB Başkan adayına terör tepkisi: 'Allah şehit analarının acısını... Haberi Görüntüle

"İHANETİ GİZLEMEK İÇİN ATATÜRK MASKESİNİ KULLANDILAR"

''Atatürk Havalimanı'nda inşa edeceğimiz Millet Bahçesi'ne binbir yalan ile saldırmaya başladılar.'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bilindiği gibi, Osmanlı döneminde kurulan Demokrat Parti döneminde uluslararası uçuşa açılan bu tesisin adı Yeşilköy Havalimanı'ydı. 12 Eylül'den 28 Şubat'a kadar tüm darbecilerin ihaneti gizlemek için en önemli araç hep Atatürk maskesi olmuştur. 12 Eylül darbecilerinin başı Evren de Yeşilköy'ün ismini Atatürk yaparak aynı yolu izlemiştir. Atatürk ismi üzerinden fırtına koparanların hiçbiri bu hakikati dile getirmez. Dertleri ismi kalkan yaparak kendi kirli gündemlerini inşa etmektir. Gerçekten Atatürk hassasiyeti olsaydı, kendilerine Mustafa Kemal'in itleri diyenlerden hesap sorarlardı. Bu hesabı soramayanların attıkları iftiralar ortada.'' ifadelerini kullandı.

2019'da İstanbullulara verdiği vaatler soruldu! Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında hayretlere... Haberi Görüntüle

''BUGÜNA KADAR KAÇ TANE MİLLET BAHÇESİ YAPTINIZ''

Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Atatürk Havalimanı'nın bir pisti hem hastaneye hizmet vermek hem de ihtiyaç olduğunda kullanılmak üzere faaliyette tutulmaktadır. İstanbul'un belediye başkanı olduğum dönemde 1 milyon 250 bin ağaç diktik. Ağaca hasret olan İstanbul'u yeşillendirelim diye. Kalkıyorsun, bizimle yeşilde yarışmaya yelteniyorsunuz. Şu anda başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere bugüne kadar kaç tane millet bahçesi yaptınız, bize bunu ispatlayın. Bu zat geçmişte, Millet Bahçesini öyle bir sahiplenmişti ki, kendisinin telefonunu dinleyip projeyi ondan çaldığımızı iddia etmişti. İşimiz gücümüz yok bay Kemal dinleyeceğiz, sen işine bak. Bir de burada konutlar yapılacakmış, yalana bak. Böyle bir şeyin olması söz konusu olamaz dedim.'' şeklinde konuştu.

DURAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Durağan Belediye... Haberi Görüntüle

''29 MAYIS'I ATATÜRK HAVALİMANI'NDA KUTLAYACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ile ülkenin tamamına eserlerle, yatırımlarla, vizyon projelerle mühür vurmaya devam edeceklerini anlatarak, "İnşallah 29 Mayıs'ı da - Bay Kemal istersen sen de gel - Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız. Sen böyle 700 kişiyi falan topla oraya götür, orada engeller kurmaya çalış. Boşuna uğraşıyorsun. Ama biz orada 29 Mayıs İstanbul'un fethini kutlayacağız. O gün de ağacı dikeceğiz ve bahçenin temelini de inşallah atacağız." dedi.

İBB'deki israf ifşa oldu! İstanbul'un paraları bakın hangi ihalelere harcanmış Haberi Görüntüle

İSTANBUL, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİ'NE KAVUŞUYOR

Daha yeşil ve yaşanabilir bir Türkiye için inşaa edilen Millet Bahçeleri'nin sayıları çoğalmaya devam ediyor. İstanbul, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ne kavuşuyor. Atatürk Havalimanı artık yepyeni yüzüyle 132 bin 500 ağacın hayat vereceği 5 milyon metre karelik yeşil alanıyla bilim ve sanat merkezleriyle yürüyüş ve bisiklet yollarıyla spor tesisleri ve çocuk oyun alanlarıyla dünyanın en modern en büyük ve yeşil kalkınma kriterlerine en uygun kent içi parkı oluyor. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, İstanbulluların ihtiyaç duyduğu temiz havanın doğayla kucaklaşmanın huzurun ve dinginliğin merkezi haline geliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading