Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Karamollaoğlu'na tepki: Hiçbir açıklaması doğru değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Karamollaoğlu'na tepki: Hiçbir açıklaması doğru değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını AK Parti MKYK toplantısında anlattı. Erdoğan'n, 'Temel Bey'in açıklamaları gerçeği yansıtmıyor. İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu' dediği ortaya çıktı.

Politika

23.01.2024, 18:18

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiş, gündeme ilişkin konuları masaya yatırmıştı. Görüşmede, iç siyasetten ekonomiye, dış politikadan terörle mücadeleye kadar birçok başlıktaki gelişmeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kritik zirvenin ardından Temal Karamollaoğlu ile Erdoğan'ın görüşmesinde koltuk krizi çok konuşulmuştu. Karamollaoğlu'nun görüşmenin ardından yaptığı açıklamalar da gündem konusu olmuştu.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

'GERÇEĞİ YANSITMIYOR'

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan ve yaklaşık 4,5 saat süren AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda, Erdoğan ileKaramollaoğlu görüşmesi de gündeme geldi. Karamollaoğlu'nun görüşmeye ilişkin açıklamalarına değinen Erdoğan'ın, "Temel Bey'in yaptığı açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmıyor" dediği öğrenildi.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

İADE-İ ZİYARET İPTAL

Temel Karamollaoğlu'nun bir tek yüzde 50+1'e ilişkin açıklamasının doğru olduğunu, onun dışındaki konuşmaların gündeme gelmediğini belirten Erdoğan'ın şu ifadeleri kullandığı öğrenildi; "Dediği tek doğru orasıydı. Bunun dışındaki açıklamalarından maalesef çok üzgünüm. Biz bu görüşmede yalnızdık, bir tek Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu" 

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

'DOSTANE BİR GÖRÜŞME OLDU'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme talebimiz olmuştu, bugüne randevu verdiler. 2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri, bazı noktalarda da farklı fikirleri taşıyoruz ama çok dostane, güzel bir görüşme oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading