Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Tuzaklara düşmemeliyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Tuzaklara düşmemeliyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Geniş bir coğrafyada çatışma, göç, yoksulluk ve hastalıklarla boğuşan Müslümanlar, bir taraftan da Batı'da yükselen İslam düşmanlığıyla mücadele ediyor. Emperyalistlerin tuzaklarına düşmemeliyiz.'' diyerek İslam dünyasına mesaj yolladı.

Politika

23.01.2024, 17:52

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen “İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu 4'üncü Genel Kurulu”na video mesaj gönderdi.

Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu'nun değerli üyeleri, sevgili genç kardeşlerim, kıymetli misafirler sizleri şahsım ve milletim adına en kalbi duygularımla muhabbetle selamlıyorum. Nazik davetiniz için teşekkür ediyor, İslam İşbirliği Teşkilatı 4. Genel Kurulu'nun başarılı geçmesini diliyorum. Genel kurulun siz gençlerimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. İslam dünyasının farklı köşelerinden bizzat veya çevrim içi olarak genel kurula iştirak eden bütün genç kardeşlerime hoş geldiniz diyorum.

BAYKAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Baykan Belediye... Haberi Görüntüle

''MÜSLÜMANLAR İSLAM DÜŞMANLIĞIYLA MÜCADELE EDİYOR''

Geniş bir coğrafyada çatışma, göç, yoksulluk ve hastalıklarla boğuşan Müslümanlar, bir taraftan da Batı'da yükselen İslam düşmanlığıyla mücadele ediyor. Müslümanlar hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli. Emperyalistlerin tuzaklarına düşmemeliyiz. Şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha fazla yükseltmelidir.

KURTALAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Kurtalan Belediye... Haberi Görüntüle

''MÜMKÜN DEĞİLDİR''

Suriye'den Afganistan'a geniş bir coğrafyada, çatışmalarla, göçle, yoksullukla ve hastalıklarla boğuşan Müslümanlar, bir taraftan da özellikle Batı toplumunda yükselen İslam düşmanlığı ve kültürel ırkçılıkla mücadele etmek zorunda kalıyor. Bir tarafta açlığın, savaşın ve aşırı yoksulluğun olduğu diğer tarafta lüksün, safahatın, sömürünün hüküm sürdüğü bu adaletsiz düzenin daha fazla devam etmesi mümkün değildir"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading