Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara uyarı: Milletin geçimine göz dikenlere acımayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara uyarı: Milletin geçimine göz dikenlere acımayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Çevre Yolu 1. Kısım Açılış Töreni'ne video konferans yöntemiyle katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Fiyatlar konusunda vicdansızlık yaparak milletin aşına, ekmeğine, geçimine göz dikenlere acımayacağız." şeklinde açıklama yaptı.

Politika

23.01.2024, 19:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Çevre Yolu 1. Kısım Açılış Töreni'ne video konferans yöntemiyle katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde; 

Bugün burada Selçuklu'nun Osmanlı'nın yadigarı Cumhuriyet'in göz bebeği Malatya'yı yeni bir esere kavuşturmanın mutluluğu içindeyiz. İlk kısmının açılışını yapacağımız Malatya Çevreyolu projesiyle trafiği azaltıyoruz. 12 kavşak köprüsü, 3 demiryolu köprüsü, 4 hidrolik köprü bulunuyor. Bu yolun açılışını yapacağımız ilk kısmı 26 km'lik bölümden oluşuyor.

İstanbullunun parası ile arsa almışlar! Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun babası... Haberi Görüntüle

''TÜM TÜRKİYE'YE MÜJDE OLARAK VERİYORUZ''

Şehir merkezindeki trafiği azaltarak vakitten yılda 89 milyon, akaryakıttan 97 milyon lira tasarruf sağlayacak. Toplam yatırım bedeli 1 milyar128 milyon lira olan projenin açılışını yapacağımız kısmı 400 milyon liralık harcama ile tamamlanmıştır.Eser ve hizmet siyasetimizle vatan topraklarımızın her karşısında yeni ve büyük yatırımlar için gereken altyapıyı kurduk. Tüm Türkiye'ye bir müjde olarak veriyoruz. Yatırımlardaki ayrımcılıkları da ortadan kaldırarak vatandaşlarımızın tamamına hizmet veren eserler inşa ettik.

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri... Haberi Görüntüle

''AŞMAMIZ GEREKEN SIKINTILAR VAR''

Türkiye'yi sosyal fay hatlarını harekete geçirmekten, darbe girişimi ile karanlık senaryoların içine çekmeye çalıştılar. Ülkemizi sağsalim bugünlere getirdik. Ülkemizde aşmamız gereken sıkıntılar var. Enerji ve gıda olmak üzere küresel mal fiyatlarındaki artışlar bizi de etkilemektedir. Milletimden bize güvenmesini istiyorum.

LADİK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Ladik Belediye... Haberi Görüntüle

''MİLLETİN GEÇİMİNE GÖZ DİKENLERE ACIMAYACAĞIZ''

3 kuruş fazla kazanmak için milletin aşına göz dikenler aslında en büyük zararı kendine vermektedir. İlgili bakanlıklarımız yoğun bir çalışma içindedir. Bunların etiketlere yansımasını kısa sürede göreceğiz. Fiyatlar konusunda vicdansızlık yaparak milletin aşına, ekmeğine, geçimine göz dikenlere acımayacağız. Hem fiyatlaması küresel düzeyde yapılan ürünlerin yol açtığı dengesizliklerle hem de fahiş kazanç peşinde koşanlarla mücadelemizi sürdürüyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading