Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çağrı: Türkiye'ye yatırım yapan pişman olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çağrı: Türkiye'ye yatırım yapan pişman olmaz

Son dakika haberleri... Adana'da temel atma ve toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse pişman olmaz" diyerek yatırımcılara çağrıda bulundu.

Politika

01.02.2024, 11:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi Temel Atma ve Adana'da Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni”nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'YE YATIRIM YAPAN PİŞMAN OLMAZ'

Bugün burada ülkemizde özel sektör eliyle yapılan en büyük yatırımlardan birinin imza ve temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Bugün burada yaklaşık 2.5 yıllık bir aradan sonra bizleri bir araya getiren Rabbime hamdediyorum. Tabi Adana'ya boş gelinmez. Bugün yaklaşık 2.2 milyar liralık kamu yatırımı ile 1.8 milyar liralık özel sektör yatırımlarının resmi açılışlarını yapıyoruz. Temelini atacağımız petro-kimya tesisi ve açılışını yapacağımız fabrikalar Türkiye'nin en zor şartlarda dahi hedeflerini nasıl kararlılıkla ilerlediğini sembolüdür. Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse pişman olmaz. 

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

'BAK KEMAL FABRİKA YOK DİYORDUN'

Kapılarımızın yatırım yapmak isteyen herkese açık olduğunu söylemek istiyorum. Gelişmiş ülkelerin tamamı, ihtiyaçlarını karşılamak için Türkiye'ye yöneldiler. Bak Kemal, bak, fabrika yok diyordun. 26 fabrika daha açıyoruz. Bu başarının arkasındaki güç özel sektörümüzdür. Tam tersine, sağladığı büyük kazançtan hep memnuniyet duyar. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm yatırımcıları Türkiye'nin kendilerine sunduğu imkanları ve fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum. Yeşil Kalkınma Devrimi ile sanayiden ihracata her alanda ülkemizi yeni bir seviyeye çıkartıyoruz. 

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

'İŞTE GÜVENLİK, İŞTE HUZUR'

Milletimiz bizden yatırım istiyor, işte yatırım. Milletimiz bizden üretim istiyor, işte üretim. Milletimiz bizden istihdam istiyor, işte istihdam. Milletimiz bizden güvenlik ve huzur istiyor. İşte güvenlik, işte huzur. Milletimiz istiyor, biz de yapıyoruz. Sıkıntılarımız elbette var, ama hamdolsun hepsinin çözümü bizde mevcut. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'DE BÖYLE BİR SORUN YOK'

Gelişmiş ülkeler başta olmak üzere tüm dünyanın ekonomik sorunların ateşiyle kavrulduğu bir dönemden geçiyoruz. Biz ülkemizin en az hasarla ve kazanımlarla bu dönemi geride bırakması için çalışıyoruz. Amerika'nın, İngiltere'nin halini görüyorsunuz değil mi? Benzin yok benzin. Almanya'da kuyruklar, Fransa'da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar, Türkiye'de böyle bir sorun yok. Küresel düzeyde enerji fiyatları fahiş oranlarda arttığı halde biz bunları üçte bir, beşte bir oranda yansıtıyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading