Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2,5 yıl sonra bir ilk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2,5 yıl sonra bir ilk

Cuma günü Diyarbakır’ı ziyaret ederek açılış törenlerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2,5 yıl sonra bir ilki gerçekleştirecek.

Politika

23.01.2024, 17:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukları için yaklaşık 2 yıldır HDP İl Binası önünde evlat nöbeti tutan ailelerle, kente yapacağı ziyaret sırasında yemekte bir araya gelecek. En son ramazan ayında iftarda bir araya geldiği annelerle ilk kez Diyarbakır'da görüşecek olan Erdoğan'ın 2,5 yıllık aranın ardından önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

ANNELERİ ZİYARET EDECEK

Günübirlik gerçekleştirilecek ziyarette Erdoğan, cuma namazını Diyarbakırlı vatandaşlarla birlikte kılacak; HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemlerini sürdüren Diyarbakır Annelerini ziyaret edecek, toplu açılış töreninde halka hitap edecek.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

TEŞKİLATLA BİR ARAYA GELECEK

Ayrıca AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nın organize ettiği iki programda teşkilatla bir araya gelecek. Erdoğan’a katılacağı programlarda bölge milletvekilleri de eşlik edecek.

Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Haberi Görüntüle

EN SON NE ZAMAN GİTMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’ı son olarak 31 Mart yerel seçimlerinden önce 9 Mart 2019’da ziyaret etmiş; seçim mitinginin yanı sıra TÜGVA 5. Gençlik Buluşması’nda Diyarbakırlı gençlere hitap etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading