Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde öne çıkan 4 başlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde öne çıkan 4 başlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün MHP lideri Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. İkili arasındaki görüşme bir saat sürdü. Masada 4 kritik başlık vardı. İşte kritik ziyaretin detayları...

Politika

23.01.2024, 18:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantının ardından MHP lideri Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Bahçeli, Erdoğan'ı konutunun kapısında karşıladı. Erdoğan ve Bahçeli, daha sonra basın mensuplarına poz verdi. Konuta geçen Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesi, yaklaşık bir saat sürdü.

İBB Başkan adayı Murat Kurum: Şehrine oy ver ki İstanbul... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ 

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Ocak 1948'de doğan MHP lideri Bahçeli'nin doğum gününü kutlayarak, üzerinde resminin bulunduğu öğrenci kütük defterini hediye etti. Görüşmenin ardından Erdoğan ve Bahçeli, birlikte evden çıktı. Bahçeli, Erdoğan'a makam aracına kadar eşlik etti. Görüşmeye ilişkin açıklama yapılmadı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimin iradesini işporta pazarına çıkardılar Haberi Görüntüle

HANGİ KONULAR KONUŞULDU

Basına kapalı ziyarette ağırlıklı olarak ekonomi, enflasyonun düşürülmesine dönük adımlar, dövizdeki dalgalanmaya karşı önlemler ve önümüzdeki dönemde atılacak muhtemel adımlarla ilgili iki liderin görüş alışverişinde bulunduğu kaydedildi. İki parti arasında istişareleri devam eden Siyasi Partiler Kanunu ve Seçim Kanunu da görüşmenin bir diğer önemli başlığı oldu. Seçim barajının yüzde 7’ye düşürülmesini öngören çalışmalarla ilgili iki lider son değerlendirmeleri yaptı. AK Parti ve MHP’nin üzerinde çalıştığı yeni Anayasa taslağının da görüşmede ana hatlarıyla gündeme geldiği öğrenildi. Erdoğan, taslağı olgunlaşınca Bahçeli ile paylaşacağını açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading