Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü yoğun programının ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak yarın Azerbaycan’a günübirlik bir ziyaret gerçekleştirecek.

Politika

23.01.2024, 22:09

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye dışında ilk olarak Bakü’de düzenlenen 'Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Azerbaycan'ın Seçkin Gözlemci Günü’ne katılacak.

BOYABAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Boyabat Belediye... Haberi Görüntüle

ALİYEV DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’ne denk gelen ziyaretinde, Türkiye dışında ilk olarak Bakü’de düzenlenen 'Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Azerbaycan'ın Seçkin Gözlemci Günü’ne katılacak.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in davetine icabetle, 28 Mayıs 2022 tarihinde Azerbaycan’a günübirlik bir ziyaret gerçekleştireceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’ne denk gelen ziyaretleri çerçevesinde, Türkiye dışında ilk olarak Bakü’de düzenlenen 'Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Azerbaycan'ın Seçkin Gözlemci Günü’ne iştirak edeceklerdir” denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading