Yandex Metrica

Çiğdem Karaaslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Çiğdem Karaaslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan kimdir? Çiğdem Karaaslan kaç yaşında ve hangi görevlerde bulunmuştur?

Politika

23.04.2024, 10:10

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın hayatını ve biyografisini sizler için derledik.  

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

ÇİĞDEM KARAASLAN KİMDİR? 

13 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Çiğdem Karaaslan, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde tamamlayarak, mezun olmuştur. Ardından lisansüstü eğitimine devam eden Karaaslan, Ankara Üniversitesi’nde “Tarihi Kentlerde Kimliksizleşme Sorunu” konulu tezi ile Yüksek Lisansını tamamlamıştır.  

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Politikalar Bölümü doktora programında ise tez çalışmalarına devam etmektedir. 

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

ÇİĞDEM KARAASLAN’IN SİYASİ KARİYERİ 

Siyasi kariyerine 2005 yılında AK Parti Gençlik Kolları’nda başlayan Çiğdem Karaaslan, Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş ve 2006 yılında Ana Kademe MKYK Üyeliğine seçilen en genç üye olmuştur.  

Çiğdem_Karaaslan_kimdir

AK Parti’den 25,26 ve 27. dönemlerde Samsun Milletvekili seçilen Çiğdem Karaaslan, 12 Eylül 2015 tarihinde kurulan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı’na getirilerek Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir.  

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini halen yürütmekte olan ve 2006 yılından beri AK Parti MKYK Üyesi seçilen Çiğdem Karaaslan, evli ve iki çocuk annesidir. 

Karaaslan, ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading