Yandex Metrica

CHP Sözcüsü Öztrak, yılların yalanını tekrarladı

CHP Sözcüsü Öztrak, yılların yalanını tekrarladı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bir yalanın üzerine kurulu geleneği bozmadı ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nın, Bodrum'daki Pina yarımadasını otellere verdiğini iddia etti.

Politika

23.01.2024, 17:46

Çıkan her yangının ardından, Bodrum'daki Pina yarımadasının Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından otellere verildiği öne sürülür fakat söz konusu yarımada 1987 yılında Bakanlar Kurulu tarafından 'Turizm Tesis Alanı' olarak ilan edildi. Anı zamanda 1991 senesinden bu tarafa da Kültür ve Turizm Bakanlığı'na verilen ihaleyle ruhsatlandırılmış bir alandır.

Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Haberi Görüntüle

SENELERDİR PİŞİRİLİP PİŞİRİLİK SERVİS EDİLEN YALAN

İşin aslı bu kadar barizken, çıkan her yangından sonra otellere ait görüntüler aynı kesim tarafından algı çalışması yapmaya yönelik kullanılıyor. Öyle ki, algı çalışmasının sosyal medyadaki ayağında, sürekli olarak 2007'de bölgede çıkan yangın için "Otel inşa etmek için yangın çıkarıldı" ifadeleri kullanılıyor.

Bu defa CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak, geleneği bozmadı ve aynı yalanı yeniden gündemine aldı. CHP MYK'sının ardından açıklamalar yapan Öztrak, elinde ıtellerin görüntüsüyle "2007’de Muğla Milas’ta Güvercinlik Koyu’nda yangın çıktı. Ardından bu alana oteller konduruldu. Ne Anayasa dinlendi, ne vicdan" dedi. Yeni Şafak'ın haberinde söz konusu kararın nüshası paylaşılarak, yalan tescillenmiş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading