Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'liler banyo terliğinde kararsız kaldı: 'Kırmızı çizgim PKK ve FETÖ' diyenler şimdi çaresiz

CHP'liler banyo terliğinde kararsız kaldı: 'Kırmızı çizgim PKK ve FETÖ' diyenler şimdi çaresiz

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın karşısında banyo terliği bile olsa terliğe oy veririm" diyen sosyal medya ünlüsü Jahrein, şimdi Kılıçdaroğlu'na karşı Mansur Yavaş'ı parlatmaya çalışıyor. Akşener'in FETÖ'ye destek mesajlarını paylaşıp bundan tiksindiğini belirten Jahrein belli ki Rasim Bölücek'i tanımıyor.

Politika

08.02.2024, 22:47

Millet İttifakı'nda Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener'in FETÖ'ye destek mesajları CHP tabanında kafa karışıklığına yol açtı. CHP'li sosyal medya ünlüsü 'Jahrein' lakaplı Ahmet Sonuç, Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert eleştirilerinin ardından okları şimdi de Kılıçdaroğlu'nu yöneltti. 

CHP Lideri'nin cumhurbaşkanı adayı olması halinde seçilemeyeceğini ifade eden Jahrein, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakip olabilecek tek adayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu ileri sürdü. 

Millet İttifakı'nda giderek baskın bir unsur haline dönüşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığı ihtimalinden tiksindiğini belirten Jahrein, Akşener'in geçmişte Fetullahçı Terör Örgütü'nü destekleyen bir dizi açıklamasını hatırlatan görüntüler paylaştı. 

Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu önde? İşte İstanbul'da son... Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ VE RASİM BÖLÜCEK...

Yazdıklarıyla hem CHP hem de İYİ Parti'lileri kızdıran Jahrein, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı her kim aday olursa olsun ona oy vereceğini söylemiş, hatta "Banyo terliğine bile oy veririm" demişti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediyeye ait konser salonlarını PKK sempatizanlarına açmasına sert tepki gösteren Jahrein, kırmızı çizgilerini FETÖ ve PKK olarak belirledi. Ancak 'banyo terliği' diyerek bu konuda tutarlı davranmayan Jahrein, Kılıçdaroğlu'nun yerine aday olmasını istediği Mansur Yavaş'ın Rasim Bölücek'e desteğinden habersiz göründü.

CIA'ya yakınlığıyla bilinen FETÖ destekçisi eski MİT mensubu Enver Altaylı ile 1022 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e yakın isimlerden olan Rasim Bölücek, bir dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na danışmanlık yapmıştı. 15 Temmuz sonrası Kılıçdaroğlu'na 'kontrollü darbe' yalanını fısıldayan ismin Bölücek olduğu belirtiliyor. 

Üstelik Kılıçdaroğlu'nu meşhur 'dişçi' Ali Arif Özzeybek ile tanıştıran kişi de Bölücek'ten başkası değildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz öncesi Özzeybek'in muayenehanesindeki telefondan Pensilvanya'da konuşlu FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le görüştüğünü belirtmiş, hatta Kılıçdaroğlu'nun darbe için parola belirleyip 'yurtta sulh' dediğini söylemişti. 15 Temmuz darbecilerinin kurduğu sözde konseyin adı da 'Yurtta Sulh' olmuştu. 

Kemal Kılıçdaroğlu ve Rasim Bölücek

İşte FETÖ merkezli pek çok olayın merkezindeki Rasim Bölücek şimdi bizzat Mansur Yavaş tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Metropol A.Ş.'de yönetim kurulu üyesi yapıldı.

İkamet yeri olarak ABD'nin New York kentini gösteren bankamatik memuru Bölücek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden maaş alıyor. Türkiye'ye gelerek CHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden Rasim Bölücek, Kılıçdaroğlu'na içtenlikle sarılmış, ziyarette kendisine yakın dostu Mansur Yavaş eşlik etmişti. 

Kılıçdaroğlu'nun seçilemeyeceğini söyleyen ve Meral Akşener'in de FETÖ'ye destek anlamına gelen görüntülerini paylaşan Jahrein'in, Mansur Yavaş-Rasim Bölücek ilişkisini görünce banyo terlikleri arasında bir tercihte bulunması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading