Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

CHP'li Semih Şahin'e ihale karşılığında ultra lüks makam aracı

CHP'li Semih Şahin'e ihale karşılığında ultra lüks makam aracı

CHP'li Belediye Başkanı Semih Şahin'in kullandığı ve değeri yaklaşık 1.5 milyon lira olan makam aracının ihale karşılığında alındığı iddia edildi.

Politika

11.02.2024, 21:05

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras göreve gelir gelmez yaptığı ilk meclis toplantısında “Ben kaçak yapılaşma avcısıyım” demişti. Ancak Ahmet Aras ve ailesine ait olan otelin kaçak bölümlerinin her yıl arttığı ortaya çıkmıştı. Gün geçmiyorki CHP'de yeni bir skandal gündeme gelmesin. Bu kez de CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in adı skandala karıştı. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in kullandığı yaklaşık 1.5 milyon lira değerindeki VIP makam aracı kentin gündemine hızlı bir giriş yaptı.

Sabah'ın aktardığı habere göre; göreve geldiği ilk gün, Bilecik'teki Osmanlı eserlerini kaldırarak büyük tepki toplayan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, İstanbul Sözleşmesi üzerinden tüm öğretmen ve polislere de hakaret etmiş skandallarını sürdürmüştü.

2019'da İstanbullulara verdiği vaatler soruldu! Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında hayretlere... Haberi Görüntüle

ULTRA LÜKS MAKAM ARACI

CHP'li Semih Şahin, lüks bir makam aracına sahipken, tam 1.5 milyon Türk lirası değerinde yeni bir VIP makam aracına binerken görüntülendi. Birden ortaya çıkan pahalı makam aracını gören vatandaşlar, aracın nereden geldiğini, kiralık mı yoksa satın mı alındığının açıklanmasını istedi.

İzBB Başkan adayı Hamza Dağ'dan kendisini hedef alan Özgür Özel'e:... Haberi Görüntüle

NE ARARSAN VAR

Semih Şahin'in aracında, dev plazma tv, internet bağlantısı ve Bluetooth, derin donduruculu buzdolabı, deri ve ısıtmalı koltuklar, lüks iç aydınlatma dikkat çekiyor. Satın alınması halinde değeri 1.5 milyon Türk lirası olan VIP aracın, kiralanması durumunda ise günlüğüne en az 400 Türk lirası, aylığına ise en düşük 10 bin Türk lirası ödenmesi gerekiyor.

TEKKEKÖY SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Tekkeköy Belediye... Haberi Görüntüle

İHALE KARŞILIKSIZ KALMADI

VIP makam aracının aniden ortaya çıkmasının altında, kamuoyunda Bilecik Belediyesi'nden yüksek rakamlarla altyapı ihalesi alan firmanın olduğu konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading