Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Muhittin Böcek, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı

CHP'li Muhittin Böcek, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, partilerinin cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu duyurdu. Böcek’in sözleri sonrası ayağa kalkan partililer tarafından alkış tufanı koptu.

Politika

23.01.2024, 19:02

Muhalefeti kasıp kavuran adaylık yarışında kılıçlar çekildi. Rakibi Ekrem İmamoğlu'na karşı hamlelerin bir yenisini daha atan Kılıçdaroğlu, bu kez Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek aracılığıyla adını ön plana çıkardı.

ATAKUM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Atakum Belediye... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU ORGANİZASYONU

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, partililerin katılımıyla Antalya’da bir otelde düzenlenen 'Büyük Örgüt Buluşması'na katıldı. Törende konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, partilerinin cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'yi yedek tekerlek yaptılar Haberi Görüntüle

"BİZİM GÖNLÜMÜZÜN ADAYI SİZSİNİZ"

Böcek konuya ilişkin açıklamasında, "Halkımızın sorunlarını biliyoruz. Milletimiz sandığın önüne gelmesini istiyor. Bizim gönlümüzün adayı sizsiniz. Millet İttifakı’nın alacağı her kararın arkasında ve yanındayız." sözlerini sarf etti.

Murat Kurum İstanbullulara gerçeği açıklayınca İmamoğlu'nun eli ayağına dolaştı! Hafriyat... Haberi Görüntüle

CHP'LİLERDEN ALKIŞ TUFANI

Böcek’in bu sözleri ayağa kalkan partililer, "Gençlerin umudu Kılıçdaroğlu" sloganları eşliğinde ayağa kalkarak uzun süre alkış çaldı. Kılıçdaroğlu'nun adının açıklamasının hemen ardından salonda CHP'li şarkıcı Onur Akın tarafından 2011 genel seçimleri için hazırlanan "Geliyor Kılıçdaroğlu" müziği çalmaya başladı.

İşte CHP belediyeciliği! SGK'ya en borçlu belediye Ankara: Borcu son... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU: İTTİFAK KABUL EDERSE ADAYIM

Uzun süredir adaylıkta gözünün olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Aralık 2021'de Candaş Tolga Işık'ın "Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor musunuz" şeklindeki sorusuna, "İttifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmamda bir sorun yok. İttifak liderleri bu konu hakkında hiç konuşmadık. Eğer ki ittifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım. Bir araya gelip oturup karar vermemiz lazım." yanıtını vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading