Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Engin Altay yalanından geri adım attı

CHP'li Engin Altay yalanından geri adım attı

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Batı Karadeniz'de sel felaketinin vurduğu bölgelere CHP'li belediyelerin yardımının kabul edilmediğini öne sürmesinden beş gün sonra, "Büyük memnuniyetle söyleyeyim" diyerek, geri adım attı.

Politika

23.01.2024, 17:50

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Karadeniz'deki sel bölgelerine giderek "İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinden gelen ekipler 'size ihtiyacımız yok' denilerek şehre sokulmadı" iddiasında bulunmuştu.

CHP'Lİ BELEDİYELER VE GENEL BAŞKANI ONU YALANLADI

CHP'li belediyeler sosyal medya hesaplarından ekiplerinin bölgede olduğuna ve destek çalışmalarının ayrım yapılmaksızın yürütüldüğüne ilişkin paylaşımlarıyla, Engin Altay'ın söz konusu iddialarını yalanlamıştı.

CHP'li Altay, partilerinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sinop'taki sel bölgesinde yaptığı açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediyemizin güçlü bir ekibi ve araçları burada. Diğer belediye başkanlarımızın da var" ifadeleriyle de yalanlanmıştı. 

Altay, aradan geçen beş günün ardından bu iddialardan vazgeçti. Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Altay, CHP'li belediyelerin yardımlarını anlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading