Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Başkan istifa etti: Yanlış giden oluşumun içerisinde görev almak istemedim

CHP'li Başkan istifa etti: Yanlış giden oluşumun içerisinde görev almak istemedim

CHP Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Serpil Bakkal, yanlış giden bir oluşum içerisinde yer almak istemediğini ifade ederek parti içerisindeki görevinden ve CHP üyeliğinden istifa etti. 

Politika

23.01.2024, 17:43

CHP Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Serpil Bakkal parti içerisindeki görevinden ve üyelikten istifa etti. İstifa işlemini E-Devlet üzerinden gerçekleştiren Bakkal, gerekçesini "CHP içerisinde yanlış giden bir oluşumun içerisinde yer almak istemiyorum." şeklinde açıkladı.

2020 yılının mart ayında gerçekleştirilen seçimle birlikte CHP Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine geldiğini söyleyen Serpil Bakkal, “Bu görevim süresince genel merkezden ve örgütümden verilen her türlü görevi tamamladım. Son zamanlar gelişen bazı olaylar karşısında bu oluşumun içinde görev almak istemiyorum. Kendi kararımla gidip istifamı verdim. 15 Temmuz itibarıyla genel merkeze istifamı elden verdim. Neden istifa ettiğimin gerekçelerini yazarak bildirdim. Son zamanlarda oluşan örgütümden destek alamamam, çalışmalarımda zorlandığım için bu kararı vermek zorunda kaldım” ifadesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading