Yandex Metrica
SON DAKİKA
Canan Kaftancıoğlu'nun "Atatürk Havalimanı" eylemi ilgi görmedi! Bot hesaplar sahaya inmedi

Canan Kaftancıoğlu'nun "Atatürk Havalimanı" eylemi ilgi görmedi! Bot hesaplar sahaya inmedi

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesine tepki göstermek için çağrı yaptı. Ancak CHP'liler eyleme ilgi göstermedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kaftancıoğlu’nun millet bahçesi protestosu çağrısına 750 kişinin katıldığını açıkladı.

Politika

04.02.2024, 20:38

Atatürk Havalimanı'nda yapılması planlanan millet bahçesi için ilk kazma dün vuruldu. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Atatürk Havalimanı için ''Önceliğimiz yeşil alan. Yeşil alana ihtiyacımız var.'' sözlerine rağmen muhalefet her nedense muhalefet, yeşil alan projesine karşı çıkıyor. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da dün sosyal medyadan çağrı yaptı ve bu sabah herkesi Atatürk Havalimanı etrafında topladı ancak CHP'liler ilgi göstermedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi olmasına karşı basın açıklamalı protestosu sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlatarak sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Beykoz'da hizmete ara yok! Başkan Murat Aydın: Beykoz dünyada en... Haberi Görüntüle

HAMZA DAĞ: SADE 750 KİŞİ KATILDI

Hamza Dağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Çark politikası' kendi örgütünü bile bezdirdi. 2018 yılında 'Atatürk Havalimanı'na Millet Bahçesi bizim projemizdi' diyen CHP'nin Millet Bahçesi kararını protestosuna sadece 750 kişi katıldı. Bot hesaplar sahaya inemeyince, bunlar normal tabi" 

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP lideri Kılıçdaroğlu,  2018 yılında katıldığı TV programında şu ifadeleri kullanmıştı; "Bizim telefonlarımızı dinledikleri için orayı ne yapacağımızı onlar kalkıp böyle bir açıklama yapıyorlar. Biz oranın planlarını dahi yaptık. Hangi kültür merkezlerini yapacağımızı ve nasıl yapacağımızı, binalarımızın şekli bile dahil üzere… Büyükşehir belediye başkanımız açıklayacak. Bu önemli bir iddia. Atatürk Havalimanı'na yapılacak olan Millet Bahçesi'nin tüm planları fotoğraflarıyla beraber nerede neyin yapılacağı hazırlandı. Yer aynı. Onların projelerini bilmiyoruz. Bizim projemiz olağanüstü güzel proje.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading