Yandex Metrica

Bozkurt'taki afette hayatını kaybedenler için mevlit okundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel felaketinden kalan yaraların sarıldığı Bozkurt'ta incelemelerini sürdürürken, İçişleri Bakanlığı tarafından sel baskınlarında hayatını kaybedenler için düzenlenen mevlit programına katıldı.

Politika

04.03.2024, 01:10

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel felaketinin izlerinin silindiği Bozkurt'ta incelemelerini sürdürüken, afette hayatını kaybedenler için düzenlenen mevlitte vatandaşlarla beraber dua etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde incelemelerine devam etti. Bakan Soylu, 11 Ağustos'ta sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde çalışmaların devam ettiği dükkanları ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi.

Soylu, AFAD Koordinasyon Merkezi'ni de ziyaretinde ise son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

SEL FELAKETİNDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Diğer taraftan ilçeyi vuran sel felaketinde hayatını kaybedenler için düzenlenen programda mevlit okutuldu. Mevlit programı, İçişleri Bakanlığı tarafından Yeni Cami yanında oluşturulan alanda düzenlendi. 

Mevlide, felakette hayatını kaybedenlerin ailelerinin, yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Özlem Zengin ve Vedat Demiröz ile vatandaşlar katıldı. İçişleri Bakanı süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, "Kastamonu Bozkurt'ta yaşanan sel afetinde kaybettiğimiz canlarımız için, Bozkurt Yeni Camii'nde düzenlenen mevlitteyiz. Rabbim, afetlerde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızın makamlarını âlî eylesin, sevdikleriyle cennette kavuştursun inşallah" ifadelerini kullandı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading