Yandex Metrica

Baykal'ın kızından Haymana Bildirisi'ne destek: En delikanlısı onlar çıktı

Baykal'ın kızından Haymana Bildirisi'ne destek: En delikanlısı onlar çıktı

Merhum Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Saadet Partisi'ni topa tutan Milli Görüşçülere destek verdi. Haymana Mutabakat Heyeti'nin bildirisini takdirle karşılayan Baykal, "En delikanlısı onlar çıktı" dedi. Ekrem İmamoğlu'na yakın Odatv ise Aslı Baykal'ın AK Parti'ye katılacağını iddia etti.

Politika

23.01.2024, 20:33

Saadet Partisi ileri gelenlerinin oluşturduğu Haymana Mutabakatı Heyeti'nin önceki gün açıkladığı zehir zemberek >bildiriye merhum Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal'dan destek geldi. CHP ile ittifak yaparak üstüne Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'mücahid' ilan eden SP yönetimini 'ihanet'le suçlayan bildiri, Milli Görüş tabanını olduğu kadar Aslı Baykal'ın da takdirini topladı.

"En delikanlı Saadet Partisi'nin tabanı, gövdesi çıktı. Başka herkes sus pus. Gene de bu anlamsız ittifakın yalnızca tepede ve göz boyamaya yönelik olduğu, 2 parti arasındaki gerçek ittifakı maskelediği yavaş yavaş ortaya çıkıyor, makyajlar  dökülüyor" diyen Baykal, Temel Karamollaoğlu ve ekibinin Necmettin Erbakan'ın kemiklerini sızlattığını kaydeden Haymana Bildirisi'ne sosyal medya hesabında şöyle destek verdi:

"Saadet Partisi tabanını, gödesini oluşturanlar; 'Davamız kazanacağız avuntusuyla 3-5 vekilliğe peşkeş çekilmiştir' dedi ve Saadet Partisi yönetiminin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına onay vermesi ile ilgili kararını tanımadığını kamuoyuna duyurdu."

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

ŞİMDİDEN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ YOK EDİYOR

Deniz Baykal, 2010 yılında Fetullahçı Terör Örgütü tarafından tertiplenen kaset kumpası sonucu CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmek zorunda bırakılmıştı. 

Baykal'ın koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu bugün, muhalif medyada kendisini eleştirenlere yönelik temizlik operasyonuna girişti. 'Bay Kemal'e sert eleştirileriyle tanınan Yılmaz Özdil, önce Sözcü TV'den ardından Sözcü gazetesinden ayrılmak zorunda kaldı. 

Aslı Baykal

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, bu duruma da tepki göstererek şunları yazdı:

"Çok sevilen ve yıllardır hükümeti eleştiren yazılar yazan Özdil ne zaman ki muhalefeti hafifçe eleştirdi, o dakikada işinden ayrıldı. İfade özgürlüğünün artmasını isterken, önümüze dayatılan blok ve adayı daha muhalefetteyken bile ifade özgürlüğünü yok ediyor. Anlayana."

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

ODA TV'DEN ASLI BAYKAL İDDİASI

14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi Cumhur İttifakı yeni katılımcılarla genişliyor. Demokratik Sol Parti, Anavatan Partisi, HÜDA-PAR ve Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur'a katılması bekleniyor. Bu partilerin kesin kararı birkaç gün içinde belli olacak. Siyaset kulislerinin oldukça hareketli olduğu bu süreçte, Ekrem İmamoğlu destekçisi Odatv'den çarpıcı bir iddia geldi. 

Odatv, 11 Şubat'ta vefat eden Deniz Baykal'ın yakın ekibinin Cumhur İttifakı'na katılacağını ileri sürdü. Buna göre eski CHP'liler Mehmet Sevigen ve Yılmaz Ateş AK Parti yetkilileriyle bir görüşme yapacak. Haberde aynı zamanda Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın da AK Parti ile temasa geçtiği öne sürüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading