Yandex Metrica

'Başbakan olacağım' diyen Akşener yine 'bir yerle' mi görüştü?

'Başbakan olacağım' diyen Akşener yine 'bir yerle' mi görüştü?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 15 Temmuz öncesinde sıklıkla yaptığı 'Ben Başbakan olacağım' açıklamasını yeniden gündemine aldı. Bu kez Meclis kürsüsünden Başbakanlık iddiasını ortaya attı.

Politika

23.01.2024, 18:07

15 Temmuz öncesi şaibeli ifadeler kullanarak Başbakan olacağını ilan eden ancak daha sonra hayali suya düşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında iddiasını sürdürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Akşener "Sıkı dur başbakan geliyor" ifadelerini kullandı.

Akşener'in konuşması sürerken İYİ Parti sosyal medya ekibi ''Başbakan geliyor'' etiketini Twitter trend listesinde TT yaptı. Pek çok hesaptan Akşener'i öven paylaşımlar yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

AKŞENER'DEN 'UCUBE' BENZETMESİ

Meral Akşener "Sandıkları patlatmaya, milletimizin iradesini, yeniden iktidar yapmaya geliyoruz. Ortaklarınla sürdüğünüz sefaya son verip, hizmet nasıl yapılırmış, ülke nasıl yönetilirmiş, cümle aleme göstermeye geliyoruz. Bu ucube sistemin devri, artık bitti. Sıkı dur Sayın Erdoğan, Başbakan geliyor" ifadelerini kullandı.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

İLK RÜYA DEĞİL

Meral Akşener'in Başbakanlık iddiası yeni  değil. İYİ Parti lideri 15 Temmuz öncesinde de, "Ben Başbakan olacağım" lafını sıklıkla kullanmıştı. FETÖ’cü hainlerin kendileri için kullandığı tanımlama olan ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ ifadesini konuşmalarında defalarca tekrar etmişti. Akşener'in şifreli mesajlarıyla ne demek istediği hain darbe girişiminden sonra anlaşılmıştı. Başbakanlık konusunun Akşener'e bir vaat olup olmadığı çok tartışılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading