Yandex Metrica

Bakan Soylu Bozkurt'ta incelemeler yaptı

Bakan Soylu Bozkurt'ta incelemeler yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin vurduğu ve ağır hasarlar bıraktığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde incelemelerini sürdürürken, uzun zaman sonra ilk kez açılan pazarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Politika

23.01.2024, 17:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel felaketinin vurduğu Bozkurt'ta incelemelerini sürdürdü.

DÜKKANLARI ZİYARET ETTİ

11 Ağustos'ta şiddetli yağışın ardından sel felaketinin yaşandığı Bozkurt ilçesinde hayatın normalleşmesi için sürdürülen çalışmaların devam ettiği dükkanları ziyaret eden Soylu, ilçede 11 Ağustos'tan beri ilk kez kurulan pazarı gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Soylu, kendisine ikramda bulunan pazarcı bir kadının üzüm ikramını geri çevirmedi.

Sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgi alan Soylu, esnafın taleplerini dinledi ve vatandaşlarla sohbet etti. Temizlik çalışmalarında görev alan jandarma personeliyle de bir süre görüşen Soylu, özverili çalışmaları nedeniyle jandarmaya teşekkür etti.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

"ACILARIMIZI UNUTAMAYIZ AMA ÇAMURU TEMİZLEYİP İŞLERİ BİTİRİRİZ"

İncelemeler sırasında yolda karşılaştığı bir kadının çalışmalarda ne zaman sona gelineceğini sorması üzerine Bakan Soylu, İzmir'de deprem sonrası yapılan çalışmaları da hatırlatarak, "Burada da 1 yıl sonra inşallah evlerinize girmiş olacaksınız. Sayın Cumhurbaşkanımız böyle talimat verdi. İnşallah burası bambaşka, çok daha güzel olacak. Acılarımızı unutamayız ama şu çamuru temizleyip işleri bitiririz." dedi.

Bir binanın bodrum katının temizliğini yapan mini kepçe operatörünün fotoğraf çektirme talebini kırmayan Bakan Soylu'nun yanına geldiğini gören kepçe operatörü, "Sana helal olsun" diyerek teşekkür etti.

AFAD Koordinasyon Merkezi'ni de ziyaret eden Soylu, son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading