Yandex Metrica

Bakan Kasapoğlu: Türkiye artık figüran değildir, başroldür

Bakan Kasapoğlu: Türkiye artık figüran değildir, başroldür

Batman'da önemli açıklamalar yapan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Türkiye'nin artık figüran değil, başrol olduğunu, Akdeniz'de, Ege'de, Karadeniz'de haklarını çatır çatır savunurken, enerji arayan, sınır ötesindeki güvenlik tehditlerine, sınır ötesine müdahale eden, yaptığı operasyonlarla kendi güvenlik hattını önde tutabilen bir ülke olduğunu hatırlattı.

Politika

23.01.2024, 18:13

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Batman'da düzenlenen "Teşkilat Akademisi" programında, AK Parti'de bölgecilik, kabilecilik ve zührecilik değil birlik ve kardeşlik, bu kardeşliği hiçbir fitneye mahal bırakmadan daha da güçlendirme azmi ve inancının bulunduğunu ifade etti.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

'ONLARA FIRSAT VERMEME ADINA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA KARARLIYIZ'

Bakan Kasapoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine engeller koymaktan, badireler üretmekten geri durmayacak olanlara karşı, hedefe yürümekten bir ve beraber yürümekten de geri durmayacaklarını vurguladı.

Bakan Kasapoğlu, eski Türkiye'nin geride kaldığını, o Türkiye'de "beyaz Toroslar", faili meçhuller, sıkı yönetimlerin bulunduğunu, AK Parti'nin, teşkilatlarıyla o karanlık tünelden aydınlığa çıkaran, bataklığı kurutan parti olduğunu sözlerine ekledi.

"İşte eski Türkiye'yi özleyenler Diyarbakır, Batman annelerini görmüyorlar. Onlar AK Parti'ye saldırarak birbirleriyle suç ortaklığı yaparak kardeşlik iklimine zarar vermek istiyorlar. Sizlerle birlikte milletin imkanlarını millete kazandırmaya ve onlara fırsat vermeme adına gece gündüz çalışmaya kararlıyız." diyen Kasapoğlu, tek meselelerinin ve umutlarının gençlere daha güçlü bir Türkiye'yi bırakmak olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

'ANT OLSUN HEP BİRLİKTE ZALİME BOYUN EĞMEDİK'

Hiçbir gücün doğusundan batısına kuzeyinden güneyine Türkiye'nin, Türk halkının arasına nifak ve nefret tohumlarını ekemediğini vurgulayan Bakan Kasapoğlu, "Ne mutlu bizlere ki bugüne kadar hiçbir karanlık güç ve odak birliğimize, kardeşliğimize halel getiremedi. Ant olsun hep birlikte zalime boyun eğmedik, mazlumun her daim yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ifadesiyle, biz ancak secdede ve rükuda eğiliriz. Allah'tan başka hiç kimsenin huzurunda eğilmemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı ve "Birlikte güçlüyüz" anlayışından hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini dile geitirdi.

Diğer taraftan 2023'ün Türkiye için önem teşkil ettiğini anımsatan Kasapoğlu, bu sürece hep birlikte sahip çıkılması ve güçlü şekilde yönetilmesini hatırlattığı sözlerinin devamında, Türkiye'nin artık figüran değil, büyük başrol olduğunu söyledi. "Türkiye artık figüran değildir, başroldür. Akdeniz'de, Ege'de, Karadeniz'de haklarını çatır çatır savunan, enerji arayan, sınır ötesindeki güvenlik tehditlerine, sınır ötesine müdahale eden, yaptığı operasyonlarla kendi güvenlik hattını önde tutabilen bir ülkedir."  diyen Kasapoğlu, sadece milletin gözünün içine bakacaklarına ve birilerin ürettiği algıya, spekülasyona hiçbir zaman alkış etmeyeceklerine vurgu yaptı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading