Yandex Metrica

Bakan Çavuşoğlu'yla İsrailli mevkidaşı arasında güldüren diyalog! Kebap esprisi damga vurdu

Bakan Çavuşoğlu'yla İsrailli mevkidaşı arasında güldüren diyalog! Kebap esprisi damga vurdu

İsrail'de bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, mevkidaşı Yair Lapid ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu'nun Türkiye'ye davet ettiği İsrailli Bakan Yair Lapid'in cevabı ise toplantıya damga vurdu. Lapid, "Döner kebap olacaksa geliyorum" sözleriyle salondaki herkesi gülümsetti.

Politika

23.01.2024, 19:19

Son dakika! Türkiye'den İsrail'e 15 yılın ardından dışişleri bakanı düzeyinde ilk ziyaret bugün gerçekleşti. Ziyaretin ardından Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İsrailli mevkidaşı Yair Lapid'le ortak basın toplantısı düzenledi. İki ismin basın toplantısına 'kebap' esprisi damga vurdu.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

''İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜM İÇİN BARIŞ TEK YOL''

Bakan Çavuşoğlu, mevkidaşı Yair Lapid ile bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunduğunu belirterek, "İki devletli bir çözümün kalıcı barış için tek yol olduğuna inanıyoruz" dedi.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

''EKONOMİK KOMİSYON GİRİŞİMİ İÇİN ANLAŞTIK''

İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid, ''Türk Dışişleri Bakanı'nın 15 yıl sonra ilk ziyareti sonrası sadece diplomatik ve güvenlikte değil, ekonomik ilişkilerimizde de gelişme bekliyoruz. görüşmemizin ardından, karşılıklı ortak (Türkiye-İsrail) ekonomik komisyon girişimini yeniden başlatmak için anlaştık.'' şeklinde konuştu.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

''DÖNER KEBAP OLACAKSA GELİYORUM''

Bakan Çavuşoğlu, açıklamasının sonunda İsrailli mevkidaşını Türkiye'ye davet ederken ikili arasındaki diyalog dikkatlerden kaçmadı. Bakan Çavuşoğlu, ''Sizin de Türkiye'ye ziyaretinizi dört gözle bekliyorum. Açık ve samimi görüşmeleri gerçekleştirmek ve işbirliğimizi daha da devam ettirmek üzere'' dedi. Çavuşoğlu'na yanıt veren İsrailli Bakan Lapid'in "Döner kebap olacaksa geliyorum" sözleri salondaki herkesin gülüşmesine neden oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading