Yandex Metrica

Bakan Çavuşoğlu'ndan son dakika açıklaması: Erivan-İstanbul seferleri başlıyor

Bakan Çavuşoğlu'ndan son dakika açıklaması: Erivan-İstanbul seferleri başlıyor

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'la karşılıklı uçuşlar için görüşmelerin devam ettiğini ve önümüzdeki günler içinde bir kaç firmanın uçuşlara başlayacağını duyurdu.

Politika

23.01.2024, 18:30

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malezya Dışişleri Bakanı Seyfeddin Abdullah ile ortak basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

TURKOVAC AŞI

Bakan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ''Türkovac piyasaya girdiği zaman kullanılmaya başlandığı zaman kardeşlerimizle bu aşıyı paylaşmaktan memnuniyet duyacağız. Az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelere bu aşıyı ulaştıracağız. Kardeş Malezya halkının Türkovac’tan faydalanmasından memnuniyet duyacağız."  

Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Haberi Görüntüle

KABİL HAVALİMANI İŞLETİLMESİ KONUSU

Kabil Havalimanı konusunda açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, ''Uzmanlarımız Doha'ya gidiyorlar bugün. Türk ve Katar şirketi Afganistan’daki 5 havaalanının  birlikte işletilmesi için mutabakat  imzaladı. Afganistan geçici yönetimine ortak tekliflerde bulunacağız. Çarşamba günü geçici yönetimle bu konuyu birlikte alacaklar.. Şartlarımız uyarsa Katar ile beraber havaalanlarını işletiriz. Uymazsa şartlar illa işleteceğiz diye bir şey yok. Önümüzdeki günlerde netleşecek.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Haberi Görüntüle

İSTANBUL - ERİVAN SEFERİ

Öte yandan Bakan Çavuşoğlu, ''Bölgemizin istikrarı ve güvenliği için adımlar atıyoruz. Ermenistan'la doğrudan temasların başlaması için karşılıklı temsilcilerimizi atadık. En yakın zamanda bir araya gelecekler. Bazı şirketlerin İstanbul-Erivan arasında uçuş talepleri oldu. Bunları değerlendiriyoruz. Bazı şirketler uçuşlara önümüzdeki günlerde başlayacak. Tüm bu kararları alırken can Azerbaycan ile istişarelerimizi sürdürüyoruz.'' şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading