Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bahçeli, PKK ile yandaşlık iddialarını reddeden Kılıçdaroğlu'na sordu: Demirtaş PKK'li değil mi?

Bahçeli, PKK ile yandaşlık iddialarını reddeden Kılıçdaroğlu'na sordu: Demirtaş PKK'li değil mi?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Kim PKK ile yandaşlık yapıyorsa Allah belasını versin" sözlerine Bahçeli'den yanıt geldi. Erzurum'da halka seslenen MHP lideri, "Kılıçdaroğlu 2 Ağustos'ta Erzurum'a gelerek yalanlarına yenilerini ekledi. Soruyorum kendisine 'Demirtaş PKK'lı değil mi?'" ifadelerini kullandı

Politika

23.01.2024, 19:51

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum'da partisince İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" başlıklı mitingde halka seslendi. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Elazığ'da sırtını Demirtaş afişine yaslayarak poz vermesine tepki göstererek, "Afiş önünde paylaştığın fotoğraf, PKK'lı teröristlerle gıyaben çektirilmiş aile fotoğrafıdır. Vatan haini Demirtaş'a şükran görüntüsü, seninleyim mesajıdır" dedi.

BOYABAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Boyabat Belediye... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN BEDDUASINA GÖNDERME

Bahçeli, konuşmasında CHP Genel Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzurum gezisini ve ziyaret esnasında bir vatandaşın "Niye PKK ile ittifak yapıyorsunuz" sorusunu hatırlatarak, "Kılıçdaroğlu'nun çalımını ve dengesini bozdu. Kılıçdaroğlu yüzsüzce 'Kim PKK'ya yandaş çıkıyorsa Allah belasını versin' dedi. Biz hayır dileyelim, hayır gelsin başımıza, bedduayla işimiz yok, bela anmak gibi bir derdimiz yok" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Van'da partisinin belediye başkanları çalıştayındaki ifadesine de yer veren Bahçeli, şunları dile getirdi: "'Selahattin Demirtaş'ın ve Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız' dedi. Ey Kılıçdaroğlu, bu yetkiyi nereden alıyorsunuz, kimlere mesaj yolluyorsunuz, mahkeme, hakim ya da savcı mısınız? Cezaevinde bulunan bir terör suçlusunu dışarıya nasıl çıkaracaksınız? Demirtaş PKK'lı değil mi? Terörist, değil mi? Bölücü, hain değil mi? 6-8 Ekim olaylarında 37 kişinin katili değil mi?" ifaderelerini kullandı. 

AYANCIK SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Ayancık Belediye... Haberi Görüntüle

"OSMAN KAVALA TEPKİSİ"

Kılıçdaroğlu'na tepkisini sürdüren Bahçeli, "Osman Kavala Türkiye aleyhtarı bir casus değil mi? 8 Eylül 2020'de Kılıçdaroğlu gerçek niyetini açıkça deşifre etmiş ve 'Sanıyor ki Osman Kavala da Selahattin Demirtaş da ben ettim sen etme' diyecekler. Asla demezler. Haksız yere içeride tutulanlar, içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır' demişti. Demek ki neymiş? Bir teröristin, bir casusun göğsüne şeref madalyasını layık gören, bu küflü madalyayı asmak için fırsat kollayan Kılıçdaroğlu'ndan başkası değilmiş."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading