Yandex Metrica

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na uyuşturucu tepkisi: 'Anayasal suçtur! Gereği yapılmalı'

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na uyuşturucu tepkisi: 'Anayasal suçtur! Gereği yapılmalı'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarını çok sert sözlerle eleştirdi. Behçeli, "Kılıçdaroğlu’nun terörle mücadelede üstün gayret sergileyen jandarma ve emniyet teşkilatlarını zan altında bırakması doğru değildir. Kılıçdaroğlu’nun bu yaptığı anayasal suçtur" dedi.

Politika

23.01.2024, 20:00

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin basına kapalı il başkanları toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu.


'KILIÇDAROĞLU'NUN BU YAPTIĞI ANAYASAL SUÇTUR'

Kılıçdaroğlu'nun hükümete ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik asılsız "kara para" ve "uyuşturucu" suçlamaları hakkında açıklama yapan Bahçeli şu şekilde konuştu:

Kılıçdaroğlu’nun terörle mücadelede üstün gayret sergileyen jandarma ve emniyet teşkilatlarını zan altında bırakması doğru değildir. Kılıçdaroğlu’nun bu yaptığı anayasal suçtur.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

'GEREĞİ ACİLEN YAPILMALI

Bahçeli, CHP-HDP ilişkisini araştırmak amacıyla 2020'de MHP tarafından kurulan komisyon tarafından Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan raporu hatırlattı. MHP lideri Kılıçdaroğlu hakkındaki fezlekenin halen Mecliste olduğunu belirtti ve gereğinin acilen yapılması gerektiğini söyledi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading