Yandex Metrica

Atatürk'ü kim unutuyor, kim sahipleniyor? İki miting arasındaki fark!

Atatürk'ü kim unutuyor, kim sahipleniyor? İki miting arasındaki fark!

Bugün AK Parti ve CHP'nin büyük etkinliği vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yaptığı statta Atatürk'ün portresi varken, CHP lideri Kılırdaroğlu'nun Maltepe'de düzenlediği mitingde Atatürk posterinin olmaması dikkat çekti. İki miting arasındaki farkı görenler, Atatürk'ü kim unutuyor, kim sahipleniyor? sorusunu sordu.

Politika

13.03.2024, 21:01

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Adana'da düzenlenen Gençlik Şöleni'nde gençlere hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Maltepe'de düzenlenen "Milletin Sesi" mitinginde toplanan kalabalığa seslendi.

Kılıçdaroğlu, partisince Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenen "Milletin Sesi" mitinginde, gençlerden, Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir nesil beklediklerini dile getirdi.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

ATATÜRK'Ü KİM SAHİPLENİYOR?

AK Parti'nin düzenlediği 'Bir Gençlik Şöleni' Atatürk posteri açılırken, Atatürk'ü partisiyi diyen CHP'nin miting alananında Mustafa Kemal Atatürk'ün posterinin açılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Sahnede sadece Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının olduğu gözlemdi.

İki kareyi yanyan koyanlar "Atatürk'ü kim unutuyor, kim sahipleniyor?" sorusunu sordu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading