Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altılı Masa dördüncü kez toplandı: Ev sahibi bu kez Davutoğlu

Altılı Masa dördüncü kez toplandı: Ev sahibi bu kez Davutoğlu

Son dakika haberi... Muhalefet partilerinin genel başkanları Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Davutoğlu ev sahipliğindeki toplantı altı parti liderinin dördüncü buluşması.

Politika

23.01.2024, 19:20

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisinin genel başkanları, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde toplandı.

Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Merkezi'ndeki toplantıya, makam araçlarıyla gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı dışarıda karşıladı.

Genel başkanlar, yemeğin ardından toplantıya geçti. Basına kapalı düzenlenen toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

Daha önceki buluşmalara CHP, DEVA ve DP ev sahipliği yapmıştı. Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu, bu altı partinin daha önceki üç toplantısında da gündeme gelmemiş, liderler bunun hiç tartışılmadığını söylemişti. 

2023 yılında muhalefetin ortak adayı olmak isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gelecek Partisi ev sahipliğindeki son toplantıda kendi adaylığını masaya koyup koymayacağı önümüzdeki saatlerde belli olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading