Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altılı kazan fokur fokur! İmamoğlu'nu işaret edip "Bu işin şakası yok" diye uyardı

Altılı kazan fokur fokur! İmamoğlu'nu işaret edip "Bu işin şakası yok" diye uyardı

İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan Mehmet Aslan, altılı masaya yönelik paylaşımında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aday gösterilmesi gerektiğini belirtti. "Sokağın sesini görmezden gelirseniz, sandıkta da siz görmezden gelinirsiniz!" diyen Aslan, "Bu işin şakası yok. Aklın yolu bir" ifadeleriyle de uyarıda bulundu.

Politika

23.01.2024, 20:22

İYİ Parti STK Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan’dan tartışma yaratacak bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan altılı masaya seslenen Aslan, İmamoğlu'nun il ziyaretlerine ilişkin bir video paylaşarak, "Türk siyasi tarihinde, bir belediye başkanın gittiği her ilde, onbinlerle karşılandığının tek örneğini gösterebilir misiniz?" diye sordu.

CHP’ye İstanbul’da istifa şoku: Yüzlerce partili AK Parti’ye katıldı Haberi Görüntüle

"AKLIN YOLU BİR"

Paylaşımında İmamoğlu'nu da etiketleyen Aslan, bir türlü aday açıklayamayan altılı masaya yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Sokağın sesini görmezden gelirseniz, sandıkta da siz görmezden gelinirsiniz! Bu işin şakası yok. Aklın yolu bir."

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na zor soru: 1 buçuk milyarlık malı... Haberi Görüntüle

İSTİFA EDECEK Mİ?

Önceki gün İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, "Ülkemizin ve milletimizin umudu olan 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adaylık sürecine dair, bir gazeteciye verdiğim demecin, maksadı aşan yorumlara neden olduğunu görüyorum. Demokrasimize nefes aldıracak bir süreçte büyük emek harcayan, Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi, aynı zamanda, 6'lı Masayı oluşturan Sayın Genel Başkanların iradelerini koruyup kollamak amacıyla; İYİ Parti'deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" açıklamasında bulunarak koltuğundan ayrılmıştı.

Suların ısındığı altılı masa ortaklarından İYİ Parti'de Mehmet Aslan'ın istifa edip etmeyeceği merak konusu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading