Yandex Metrica

Akşener'den Yavuz Ağıralioğlu açıklaması

Akşener'den Yavuz Ağıralioğlu açıklaması

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin ağır topları arasında yer alan Yavuz Ağıralioğlu'nun görevden alınması hakkında açıklamalarda bulundu. Akşener, “Basın yoluyla haberleşmeyi doğru bulmuyorum. Arkadaşımız kamuoyuyla paylaşmayı tercih etmiştir, saygı duyuyorum." dedi.

Politika

23.01.2024, 19:05

Tv100 kanalında yayınlanan "Az Önce Konuştum" programında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

YAVUZ AĞIRALİOĞLU NEDEN GÖREVDEN ALINDI?

Akşener’e parti yönetiminde yaptıkları değişikliğin nedeni soruldu. Yavuz Ağıralioğlu'nun görevden alınmasıyla ilgili açık ve net bir cevap vermeyen Akşener, “Bir tanzim yaptık. Yeni bir bakış açısı getirmeye çalıştık.” Konuyu geçiştirdi.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

“DOĞRU BULMUYORUM”

Akşener, Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti'deki görevinden alınmasına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Partimdeki meseleleri basın yoluyla hiç tartışmadım bugüne kadar. Basın üzerinden de hiç haberleşmedim kimseyle. Bir tanzim yaptık. O tanzim de şu. Yeni bir bakış açısı getirmeye çalıştık.1,5 yıldır genç çalışıyorum. Yavuz Bey'in yerine gelen arkadaşımız milletvekili değil. Şimdi bu arkadaşımız milletvekili değil, gidecek, ayda bir evini görmeye gelecek. Gerçekten partimizde seçime hazırlığa dair bir çalışma yapıyoruz. Genel başkanların ataması yoluyla yapılıyor başkanlık divanı. Buradaki tasarruf, genel başkanın sistemi üzerinden yürüyor. Yavuz Bey, aynı zamanda milletvekilimiz. Dolayısıyla istediği gibi çalışma imkanına sahip. Bugüne kadar hiçbir arkadaşımın hangi tweeti attı, hangi televizyona çıktı ne söyledi diye kendilerini arayıp tek kelime etmemişimdir. Çünkü partimizde demokrasiyi içselleştirmeye çalışıyoruz. Basın yoluyla haberleşmeyi doğru bulmuyorum. Arkadaşımız kamuoyuyla paylaşmayı tercih etmiştir, saygı duyuyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading