Yandex Metrica

AK Parti'nin 20'nci kuruluş yıl dönümünde sade program

AK Parti'nin 20'nci kuruluş yıl dönümünde sade program

Hamza Dağ, basın mensuplarına partinin 20'nci kuruluş yıl dönümünü anlatırken, bu yılki sloganlarını da açıkladı: Millete hizmet yolunda daima yeni, daima genç

Politika

23.01.2024, 17:47

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, AK Parti'nin bu yıl 20'nci kuruluş yıl dönümü programını, Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınları ve sel felaketleri sebebiyle sade bir şekilde yapma kararı aldıklarını belirtti.

AK Parti'nin kuruluş tarihi 14 Ağustos 2001'i hatırlatan Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve onun "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözüyle yola çıkılarak kurulduğunu anımsattı. "Millete hizmet yolunda daima yeni, daima genç" sloganı ile 20'nci yıl etkinliklerini yapacaklarını belirtti.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

"DAİMA GENÇ, DAİMA YENİ"

Dağ, "Bu 20 yılın 19 yılını iktidar olarak geçirmiş bir siyasi hareketiz. Dünya siyasi tarihinde böyle bir siyasi hareket söz konusu olmadı, bundan sonra da herhalde çok da kolay başarılacak bir netice değildir. 19 yıl bu millete yollardan hastanelere, ekonomiden savunma sanayiine, yeşil alanlardan, ormanlardan millet bahçelerine kadar birçok hizmeti gerçekleştirdik ve bu millete hizmet yolunda daha ilk günkü aşkla yolumuza devam ediyoruz. Onun için 'daima yeni', onun için 'daima genç' diyoruz." dedi.

Ükede son zamanlarda meydana gelen sel ve yangınları hatırlatan Dağ, "Ülkemizde orman yangınlarıyla mücadele ediyoruz. Bir taraftan da sel olaylarını yaşıyoruz. Onun için bu 14 Ağustos'u sade bir şekilde yapma kararı aldık." dedi.
Programa ilişkin de bilgi veren Dağ, "81 ilimizde il danışma toplantıları gerçekleştireceğiz, 81 ilimizde il başkanlıklarımız bundan önce yaptığımız il danışmalardaki katılımlara göre katılımcıları davet edecekler. Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul'daki il danışma toplantısına katılım sağlayacaklar ve İstanbul'dan 81 ilimize hitaplarını gerçekleştirecekler." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading