Yandex Metrica

Adaylık dedikoduları İYİ Partilileri çıldırttı! Zehir zemberek açıklamalar peş peşe geldi!

Adaylık dedikoduları İYİ Partilileri çıldırttı! Zehir zemberek açıklamalar peş peşe geldi!

Bugün yapılan altılı masa toplantısı sonrası CHP'li vekiller ve Parti Meclis Üyeleri Kılıçdaroğlu'na ait video paylaşarak 'Başlıyoruz' mesajı verirken, İYİ Parti cephesinden kriz çıkaracak paylaşımlar yapıldı. İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, "Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik, güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız" ve "Millet 5'ten büyüktür" şeklinde paylaşımlar yaptı ancak "Millet 5'ten büyüktür" paylaşımını kısa süre sonra kaldırdı.

Politika

23.01.2024, 20:31

Masa bugün 12. toplantısını Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Adaylık konusunda nihai duyurunun 6 Mart Pazartesi kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedildi.

Toplantıda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konuşulurken sosyal medyada CHP'li vekiller başta olmak üzere diğer partililer Kılıçdaroğlu vurgusu yaparak "Başlıyoruz" mesajları paylaştı.

Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Haberi Görüntüle

"MİLLET 5'TEN BÜYÜKTÜR..."

İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise "Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik, güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan adaylık krizini gözler önüne seren bir paylaşımda bulunan Dikbayır, "Millet 5'ten büyüktür" dedi. Dikbayır, bir süre sonra attığı tweeti sildi.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

"APOLETLERİNİ SÖK DEDİK SANA..."

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de "Apoletlerini sök dedik sana…" ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

"GERÇEK TEHLİKEYİ GÖRMEK GEREKİR"

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun da 'apolet' göndermesinde bulunarak, "Bazen gerçek komutan olmak için apoletlerden vazgeçmek gerekir. Küçük hesapları bırakıp büyük resmi, gerçek tehlikeyi görmek gerekir" dedi.

İYİ Parti lideri Akşener, geçtiğimiz Grup Toplantısında Kılıçdaroğlu'na apoletli mesaj vererek, "Önümüzdeki bu ateşten imtihanı parti içi mesele ya da yazıhane muhabbeti olarak görenlere seslenmek istiyorum: Bunu herkes üzerine alsın ve çok iyi düşünsün. Ve kimse unutmasın; bazen gerçek komutan olmak için apoletlerden vazgeçmek gerekir. Sahici bir mücadele için önce kendinle barışmak gerekir. Küçük hesapları bırakıp büyük resmi, gerçek tehlikeyi görmek gerekir" şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading