Yandex Metrica
SON DAKİKA
6'lı masayı karıştıran "toplantı" iddiası! Babacan ile Kılıçdaroğlu baş başa!

6'lı masayı karıştıran "toplantı" iddiası! Babacan ile Kılıçdaroğlu baş başa!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta sonu DEVA Partisi lideri Babacan ile Ankara'da gizlice buluştuğu iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü. Millet İttifakı'ndan diğer liderlerinden gizlenen buluşmada, ikilinin, Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını görüştüğü öne sürüldü.

Politika

23.01.2024, 19:49

2023 yılında gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi için adayını henüz açıklayamayan Millet İttifakı 8 ayda 6 toplantı gerçekleştirirken kriz gittikçe derinleşiyor. Hal böyleyken HDP'nin dşyarıdan destek verdiği 6'lı masayı karıştıran yeni bir iddia daha gündeme oturdu. 

CHP Hatay'da kan kaybediyor! Son ankette Lütfü Savaş fark yedi Haberi Görüntüle

"BABACAN ADAYLIK İSTEDİ" İDDİASI

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da, Deva Partisi lideri Ali Babacan ile akşam yemeğinde buluştuğu öğrenildi. Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel tesislerinde gerçekleşen yemekte iki liderin diğer ortaklarının bilgisi dışında Cumhurbaşkanlığı adayının kim olacağı üzerinde istişare yaptıkları ileri sürüldü. Babacan'ın yemekte Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kendi adaylığına destek istediği iddia edildi. Bilindiği gibi Babacan 6'lı masada bir fikir birliğine varılamazsa kendisinin aday olacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Maskelerin inme vakti geldi Haberi Görüntüle

KAFA KARIŞIKLIĞI DEVAM EDİYOR

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi aday olmak isterken İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı ön plana çıkarıyor. Saadet Partisi Abdullah Gül'ün adını potaya sokmak isterken, Deva ve Gelecek partileri kendi Genel Başkanları'nı Cumhurbaşkanı adayı yapmak istiyor. İttifakın gizli ortağı HDP ise CHP'nin kontrolünde hareket ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading