Yandex Metrica

Özel harekatçılar da katıldı! Şafak vakti operasyonda 41 gözaltı

Bursa'da özel harekat polislerinin de katıldığı bazı suçlardan aranan şüphelilere yönelik şafak vakti yapılan "Temizlik 1" operasyonunda 41 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde gasp, yaralama, hırsızlık gibi suçlardan aranan zanlıların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda; aralarında asayiş, özel harekat, terörle mücadele ile çevik kuvvet ekiplerinin de yer aldığı 500 polisle il genelinde tespit edilen 46 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Koçbaşı desteğiyle girdikleri adreslerde arama yapan ekipler, 4'ü kadın 41 şüpheliyi yakaladı.

Multimedya

23.01.2024, 23:08

Bursa'da özel harekat polislerinin de katıldığı bazı suçlardan aranan şüphelilere yönelik şafak vakti yapılan "Temizlik 1" operasyonunda 41 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde gasp, yaralama, hırsızlık gibi suçlardan aranan zanlıların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda; aralarında asayiş, özel harekat, terörle mücadele ile çevik kuvvet ekiplerinin de yer aldığı 500 polisle il genelinde tespit edilen 46 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Koçbaşı desteğiyle girdikleri adreslerde arama yapan ekipler, 4'ü kadın 41 şüpheliyi yakaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading