Yandex Metrica

Yetkili isim açıkladı! TOGG'un trafiğe çıkış tarihi belli oldu

Yetkili isim açıkladı! TOGG'un trafiğe çıkış tarihi belli oldu

TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, "Otomobilimizi 2023 yılının Mart ayından itibaren artık caddelerde de görmeye başlayacağız" dedi.

Otomobil

24.03.2024, 09:21

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Samsun Ticaret Borsası'nın tamamlanan yeni hizmet binaları, düzenlenen törenle açıldı. Tören sırasında Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun açtığı stantta Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG, İstanbul ve Ankara'dan sonra Samsun'da sergilendi.

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

''2023 MART AYINDA CADDELERDE GÖRECEĞİZ''

Burada düzenlenen konferansa katılan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, "Otomobilimiz banttan indiği zaman ilk sahibi belli. Hatırlarsanız 2019 yılındaki lansmanımızda Cumhurbaşkanı'mıza rezerve etmiştik. Artık zaman yaklaştı. 2023 yılının Mart ayından itibaren artık caddelerde de görmeye başlayacağız.'' dedi.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

''HENÜZ TALEP TOPLAMAYA BAŞLAMADIK''

''Hızlıca üretimimizi artırarak yollarda TOGG'ları görmemizi sağlayacağız.'' diyen Mehmet Gürcan Karakaş, ''Henüz talep toplamaya başlamadık. Bunun için biraz daha vakit var. Bu konuyu yılın ikinci yarısında değerlendirebiliriz ama henüz yönetim kurulunda aldığımız böyle bir karar yok" ifadelerini kullandı.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Mehmet Gürcan Karakaş'a, yaptığı açıklamanın ardından, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır tarafından üzerinde ismi yazılı Samsunspor forması hediye edildi. 




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading