Yandex Metrica
SON DAKİKA
Togg nasıl çalışıyor? İşte o video

Togg nasıl çalışıyor? İşte o video

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Togg, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, elektrikli otomobillerin nasıl çalıştığına dair önemli detayları açıkladı. Söz konusu paylaşımda elektrikle çalışan araçların fosil yakıt kullanmaması sebebiyle emisyona sebep olmadığı, bu nedenle de tamamen çevre dostu bir şekilde çalıştığı kaydedildi.

Otomobil

23.01.2024, 20:02

Türkiye'nin büyük umutlarla banttan indirilen elektirikli otomobili Togg, ilk açıklandığı günden bu yana vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Vatandaşlar, Togg ile ilgili her bir gelişmeyi yakından takip ederken, şirketin sosyal medya hesaplarından da bilgilendirmeler yapılıyor. 

Daha önce, Togg'un üretim aşamalarına ilişkin bir video paylaşan Togg, şimdi de elektrikli otomobillerin kullanımına dair bir bilgilendirme videosu paylaştı. 

Duyan bayilere koştu! Hyundai i10'un satışları patladı! ÖTV'siz sıfır araç... Haberi Görüntüle

KARBON EMİSYONU SIFIR

Elektrikli araçların, benzin ve motorin gibi fosil yakıt kullanmaması sebebiyle karbon emisyonuna yol açmadığının vurgulandığı videoda şu ifadeler kullanıldı:

"Elektrikli otomobiller enerjilerini petrol türevi fosil yakıtlar yerine elektrikten alan otomobillerdir. Bu otomobiller fosil yakıt kullanmadıkları için emisyona yol açmazlar, bu da onları çevre dostu yapar. Elektrikli otomobillerin hareket etmesi için gerekli olan elektrik enerjisi otomobilin altında yer alan büyük bir batarya tarafından sağlanır. Bu da aracın yol tutuş karakterini iyileştirir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading