Yandex Metrica

Sitede Ara

Togg, Amerika'da gönülleri fethetti! Togg dünya'nın en büyük tüketici fuarına damga vurdu! 

Türkiye'nin göz bebeği yerli otomobil  Togg, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'e adeta damga vurdu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından fuarla ilgili yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin otomobili Amerika'da gönülleri fethetti" dedi.

Otomobil

23.01.2024, 20:17

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil Togg'un Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'de sergilenmesine ilişkin sosyal medeya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu.

Bakan Varank, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarındaki kullanıcı deneyimi nefes kesiciydi. "Bir otomobilden daha fazlası" derken, şaka yapmıyorduk!" 

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

''VATANDAŞLAR SIRADA''

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank açıklamasına şöyle devam etti; "Togg 2 senedir bu fuarda varlık gösteriyor. Fuarın en güzel standlarından biri burada. İlgi var. Vatandaşlar sırada. Kullanıcı deneyimini yaşamak istiyorlar. Bu da doğru bir iş yaptığımızın göstergesi. Türkiye'nin otomobili yola çıkarken 'bir otomobilden fazlası' diyerek yola çıktı. Togg da buna vurgu yapacak bir şekilde geçen sene ilk kez katıldı. Bu sene çok daha fazla otomobil markasının burada olduğunu görebiliyoruz. Togg'un bu manada bir vizyon ortaya koyduğunu söyleyebiliriz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading