Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sıfır otomobil almak isteyenlere müjde! O marka Türkiye'ye geliyor: 270 bin TL'ye satılacak

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjde! O marka Türkiye'ye geliyor: 270 bin TL'ye satılacak

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlara müjde geldi. O marka otomobil Türkiye'ye geliyor. Sadece 270 bin TL'ye satılacak. İşte, detaylar...

Otomobil

23.01.2024, 20:39

Otomobil fiyatlarında ciddi bir artış meydana gelirken vatandaşlar da daha çok ikinci el araçlara yöneldi. Sıfır otomobil almak isteyenere ise müjde geldi. O marka sıfır otomobiller sadece 270 bin TL'ye satılacak. 

Duyan bayilere koştu! Hyundai i10'un satışları patladı! ÖTV'siz sıfır araç... Haberi Görüntüle

SIFIRI SADECE 270  BİN TL'YE SATILACAK

Çin'in önde gelen araç markalarından biri olan Changan, Türkiye pazarına giriyor. Changan'ın, ülkemizde en ucuz sıfır araç olması bekleniyor ve fiyatının 270 bin TL olacağı konuşuluyor. Eğer iddialar doğru çıkarsa, araç sahibi olmak isteyenler için oldukça cazip bir seçenek olabilir. Ayrıca, Türkiye'de en çok satılan ikinci el araçların listesi de belirlendi. 

Duyan bayilere koştu! Hyundai i10'un satışları patladı! ÖTV'siz sıfır araç... Haberi Görüntüle

İKİNCİ EL OTOMOBİL EN ÇOK SATILAN MARKALAR

Son dönemlerde Türkiye'de ikinci el araç piyasası oldukça hareketli. Ülkede en çok satılan ikinci el araç markaları arasında Volkswagen, Renault, Fiat, Ford, Opel, BMW, Peugeot, Hyundai, Mercedes Benz ve Toyota yer alıyor. Bu markalar arasında Volkswagen 16 bin 736, Renault 16 bin 24 ve Fiat 15 bin 769 adet satış yaparak en çok tercih edilenler arasında. İkinci el araçta online olarak satılanlar arasında ise Fiat Doblo 3 bin 404, Fiat Fiorino 3 bin 51 ve Ford Transit Tourneo Courier 2 bin 890 adet ile en popüler modeller arasında yer alıyor. Şubat ayı verilerine göre ikinci el online araç pazarında toplamda 101 bin 921 araç satışı yapıldı. Fiat Egea 5 bin 71, Renault Clio 4 bin 778 ve Volkswagen Passat 4 bin 422 adet ile en çok tercih edilen modeller oldu. Ancak, ülkede en az satış yapan marka Mercedes Benz oldu. Tahminlere göre, günlük 450 binden fazla araç satılan Türkiye'de ikinci el ticareti yapan 40 binden fazla kurum bulunuyor. Arabam, Letgo, VavaCars, Leaseplan, Intercity, Otokoç gibi birçok araba satışı yapan online site de bu kurumlar arasında yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading