Yandex Metrica

Otomobil stokçuluğunda 'pes dedirten' görüntü! Çayırlık alana ip gibi dizdiler

Otomobil stokçuluğunda 'pes dedirten' görüntü! Çayırlık alana ip gibi dizdiler

Arnavutköy'de cadde üzerinde bulunan bir araç kiralama firmasının otoparkı arkasında tutulan 40'tan fazla sıfır araç, görenlerin dikkatini çekti.

Otomobil

23.01.2024, 22:03

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmayı fırsata çeviren otomobil bayileri stokçuluğa hız kesmeden devam ediyor.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

BAZI BAYİLER SATIŞLARI İPTAL EDİYOR

Bazı bayiler müşterilere ellerinde araç olmadığını öne sürerken, bazı bayiler ise satış yaptıkları rakamlara araç satamayacaklarını belirterek satışları iptal ediyor. Bu kapsamda tüm Türkiye'de stokçulara yönelik denetimler sürerken, son olarak Arnavutköy'de bir oto kiralama firmasına ait alanda çok sayıda sıfır araç görüldü.

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

ÇAYIRLIK ALANA İP GİBİ DİZDİLER

Kiralamak amacıyla bulunan araçların yanı sıra ikinci ve sıfır araçlar yüksek duvarların ardındaki çayırlık alana dizildi. İşletme önünde bulunan araç sayısının yaklaşık 3 katı kadar fazlalıkta aracın çayırlık alana dizildiği tespit edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading