Yandex Metrica

Otomobil piyasasında rekor zam yolda! Uzmanlar duyurdu: Araba fiyatları ne kadar zamlanacak?

Otomobil piyasasında rekor zam yolda! Uzmanlar duyurdu: Araba fiyatları ne kadar zamlanacak?

Hızlı kur artışı ve otomobil markalarının yaptığı zamlar, ikinci el araç piyasasında da fiyat artışlarına neden oluyor. Oto galericiler ikinci el araç fiyatlarına zam haberi verdiler. 2.el araba fiyatlarında yeni zam dalgası o tarihte başlıyor.

Otomobil

23.01.2024, 21:01

Oto Merkezi CEO'su Muhammed Ali Karakaş bayrama kadar ikinci el araç piyasasında zamlar beklendiğini ifade ederek "Kurdaki değişime bağlı olarak sıfır otomobillere gelen yüzde 7 ila yüzde arası zamlar, ikinci piyasasına da yansımaya başladı. Dijital bir piyasa olduğu için özellikle ilan sitelerine fiyat yansımaları artık 24 saati bulmuyor" dedi. 

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMI ETKİSİ

Muhammed Ali Karakaş, Kurban Bayramı’nın etkisi, yaz aylarına giriş, kiralama sezonunun açılması ve araç tedarikinde yaşanan problemlere paralel haziran ayının son haftasına kadar ikinci el otomobillerde yüzde 4 ila yüzde 6 arasında fiyat artışı öngördüklerini söyledi.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

YAZIN FİYATLAR ARTACAK

Sözlerine devam eden Karakaş, "Yaz sezonu, kiralamanın artışı hızı, kurun artış hızı yatırım aracına dönüşe hizmet etmesi, gibi etkiler devam ederse ticaret hızlanır. Bu durumda doğal olarak ikinci el de adetler yükselmeye devam eder." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading