Yandex Metrica

İkinci el araba piyasası bu araçla sarsılacak! Sıfır kilometre Tata Tiago Türkiye'de 175 Bin TL'ye satılacak!

İkinci el araba piyasası bu araçla sarsılacak! Sıfır kilometre Tata Tiago Türkiye'de 175 Bin TL'ye satılacak!

Artan otomobil fiyatlarından sonra vatandaşlar uygun ücreti olan otomobilleri araştırmaya başladı. Bu araştırmalar sırasında müjdeli bir haber geldi. Tata Tiago ülkemizde 175 Bin TL'ye satışa çıkacak! İşte ayrıntılar...

Otomobil

11.02.2024, 04:21

Araç almak isteyen vatandaşlara uygun fiyatlı ve oldukça gösterişli bir araba modelinin ülkemizde satışa çıkacağı haberi duyuruldu. Sıfır kilometre Tata Tiago hakkında tüm detayları sizler için derledik.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

175 BİN TL'YE SATILACAK!

Gelen bilgilere göre TATA, yeni bir modeli ile Türkiye piyasasına girmeye hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre TATA'nın Tiago adlı modeli uygun fiyata Türkiye'de satılacak. 

ulislerde konuşulanlara göre TATA, en çok satılan modelleri arasında yer alan Tiago adlı arabasını Hindistan pazarında 95 bin lira seviyesinde satıyor. Gelen son dakika bilgilerine göre söz konusu aracın Türkiye'de KDV, ÖTV ve diğer vergiler dahil olmak üzere toplamda 175 bin liradan biraz fazla paraya satışa sunacağı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading