Yandex Metrica

Eğer o markalı otomobiliniz varsa yüzde 25 indirim uygulanacak: Özel kampanyanın detayları belli oldu

Eğer o markalı otomobiliniz varsa yüzde 25 indirim uygulanacak: Özel kampanyanın detayları belli oldu

Otomobil devleri arasında yer alan Toyota müşterilerine özel yeni bir olanak sunuyor. Toyota, otomobil bakımları için başlattığı yeni kampanya ile kullanıcılarına yüzde 25 indirim fırsatı sunacak.

Otomobil

23.01.2024, 20:56

Kampanya kapsamında, tüm Türkiye genelindeki 61 adet Toyota yetkili servisinde fren disk ve balataları, amortisörler, silecek ve debriyaj setlerine yüzde 25 indirim fırsatı getirdi. Ayrıca taşıma aksesuarlarına yüzde 15 indirim uygulanıyor. 3 yaş ve üzeri modellerde ise Toyota orijinal motor yağı, yağ filtresi ve bakım işçiliğinde indirimler sağlanıyor. Ücretsiz check-up hizmetiyle araçların detaylı bir kontrolü gerçekleştirilerek yaz sezonuna eksiksiz hazırlanması hedefleniyor. 

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

SON TARİH 27 HAZİRAN

Toyota kullanıcıları bu avantajdan yararlanmak için servis randevularını online olarak da alabiliyor. Periyodik bakımını yaptıranlar, belirli şartları sağlayan araçları için ücretsiz garanti hizmetinden faydalanabiliyor. Kampanya, 27 Haziran'a kadar devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading