Yandex Metrica

Böyle tasarım görülmedi: Yeni otomobil dünyada çığır açacak

Böyle tasarım görülmedi: Yeni otomobil dünyada çığır açacak

Fransız otomotiv devi Citroen tasarım dünyasına yeni bir soluk getirmeye aday, elektrikli otomobili Oli'yi başkent Paris'te tanıttı. Otomobilin logosu da dikkat çekici yeniliklerle sunuldu.

Otomobil

23.01.2024, 22:13

Türkiye'de de çok tercih edilen Fransa merkezli araç üreticisi Citroen, elektrikli konsept otomobili Oli'yi tanıttı. Başkent Paris'teki La Caserne sürdürebilir moda merkezinde düzenlenen "Station C - The Positive Mobility Hub" etkinliğinde Citroen'in elektrikli konsept otomobili Oli rengi, yeni logosu ve dizaynıyla dikkati çekti.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

GERİ DÖNÜŞÜME UYGUN

Citroen CEO'su Vincent Cobee, Oli'nin Citroen markasının gelecek yıllardaki imajını yansıtan konsept olması nedeniyle önemli olduğunu söyledi. Cobee, geri dönüşüm malzemelerinin kullanılması, hafif olması ve kullanım ömrü bittiğinde geri dönüşüme dahil olması açısından Oli'nin önemine işaret etti.

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

YÜZDE 100 ELEKTRİKLİLER GELİYOR 

Türkiye'nin Citroen için son 3 yılda en hızlı büyüyen pazarlardan biri olduğunu ifade eden Cobee, Kovid-19 salgını gibi zor bir sürece rağmen markanın Türkiye'deki genç ve dinamik ekibinin pazar payı ve müşteri memnuniyeti konusunda etkileyici sonuçlar elde ettiğinin altını çizdi. Cobee, Türkiye pazarına yakın zamanda yüzde 100 elektrikli araçlar sürecekleri bilgisini paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading