Yandex Metrica
SON DAKİKA
2023 adet özel seri Togg için ön sipariş hakkı! NFT açık artırması başlıyor

2023 adet özel seri Togg için ön sipariş hakkı! NFT açık artırması başlıyor

"100. Yıl Özel Seri" Togg için 20 bine yakın kişinin "dijital cüzdanı" şimdiden hazır. Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırması için şimdiden 20 bine yakın kişi Trumore uygulaması üzerinden "cüzdanını" hazırladı. 2023 adetlik NFT koleksiyonu için 5 Şubat saat 19.23’te başlayacak olan açık artırma 15 Şubat’a kadar sürecek.

Otomobil

23.01.2024, 22:18

Türkiye Yüzyılı proejeleri arasında yer alan ve mart ayında yollarda olması beklenen yerli otomobil Togg için 20 bine yakın kişinin "dijital cüzdanı" şimdiden hazır şimdiden hazır. “100. Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırması için şimdiden 20 bine yakın kişi Trumore uygulaması üzerinden "cüzdanını" hazırladı. 2023 adetlik NFT koleksiyonu için 5 Şubat saat 19.23’te başlayacak olan açık artırma 15 Şubat’a kadar devam edecek. İşte tüm detaylar...

Yerli otomobil Togg'dan yapılan açıklamaya göre, “100.Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırması için şimdiden 20 bine yakın kişi Trumore uygulaması üzerinden "cüzdanını" hazırladı. Yarın saat 1923'te başlayacak olan açık artırma için binlerce kullanıcının daha cüzdanlarını oluşturarak 2023 adet “100. Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Cihaza sahip olmak için teklif vermesi bekleniyor. Açık artırma 15 Şubat’a kadar sürecek. Trumore uygulamasına şu ana dek 200 bini aşkın kişi kayıt oldu. Oturum sayısı ise 1,1 milyonu geçti. Trumore uygulamasını kullanan 8 kişi "100. Yıl Özel Seri" Togg Akıllı Cihazı test sürüş hakkı kazandı.

Duyan bayilere koştu! Hyundai i10'un satışları patladı! ÖTV'siz sıfır araç... Haberi Görüntüle

AÇIK ARTIRMA İÇİN GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirip Tru.ID oluşturan kullanıcılar, dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları Avax dijital varlıklarıyla yine aynı alanda yer alacak “NFT Alım Platformu” üzerinden sadece bir NFT için teklif verebilecek. Açık artırma süresince ilgilenilen NFT’ye en yüksek teklifin verilmesi durumunda, ön sipariş hakkı teklifi verene ait olacak. Kullanıcılar uygulamadaki "hemen satın al" seçeneği sayesinde, ilgilendikleri NFT’ye açık artırma süresinin bitmesini beklemeden de sahip olabilecek. Açık artırma neticesinde NFT sahibi olan kullanıcılar, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak üretilen “100. Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı da kazanacak.

Duyan bayilere koştu! Hyundai i10'un satışları patladı! ÖTV'siz sıfır araç... Haberi Görüntüle

SADECE BİR NFT İÇİN TEKLİF VERİLECEK

Trumore uygulamasını indiren ve Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı geri çekilemeyecek şekilde sadece bir NFT için teklif verebilecek. Aynı kullanıcının bir başka numaraya teklif vermesi ise teklif verdiği NFT’ye daha yüksek bir teklif gelmesi halinde mümkün olacak. Bu sayede açık artırma süresi sonunda her Tru.ID sahibi kullanıcı en fazla bir adet NFT’ye sahip olabilecek. Satın alınan NFT’nin bedeli, Togg akıllı cihazına sahip olma bedelinden bağımsız olacak.

Duyan bayilere koştu! Hyundai i10'un satışları patladı! ÖTV'siz sıfır araç... Haberi Görüntüle

BLOKZİNCİRİR AĞ İŞLEM ÜCRETİNE DİKKAT

Öte yandan NFT’leri satın almak isteyen kullanıcıların teklif verme veya hemen alma aşamasında işlem başına ortalama 0.005 Avax ağ işlem ücreti de ödeyeceğini hesap ederek, dijital varlık borsalarından Trumore dijital cüzdanlarına transfer edecekleri miktarı bunu dikkate alarak belirlemeleri gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading