Yandex Metrica

Öğretmenlerden skandal: Kreşteki çocukları defalarca dövdüler

Tekirdağ'da Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde görevli 2 öğretmenin küçük çocuklara birçok defa şiddet uyguladığı anlar kameralara yansıdı. Bu skandal görüntülerin ortaya çıkması ise çocukların oyuncaklarının ellerini arkadan kurdele ile bağlayarak uyutmaya çalışması ile başladı. Durumu fark eden aileler ise birbirleriyle organize olduktan sonra durumu kreş yönetimine bildirdi fakat olumlu bir cevap alamadı. Bunun üzerine mağdur veliler Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu, kreşteki kamera kayıtlarının izlenmesini talep etti. Bu talebi yerinde gören savcılık ise kamera kayıtlarına el koyarak incelemeye aldı. Kamuoyunda tepkilere yol açan olayın ardından Çerkezköy ÇOSB yönetimi, öğrencilere şiddet uygulayan 2 öğretmeni görevden aldı. 

Multimedya

16.02.2024, 14:00

Tekirdağ'da Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde görevli 2 öğretmenin küçük çocuklara birçok defa şiddet uyguladığı anlar kameralara yansıdı. Bu skandal görüntülerin ortaya çıkması ise çocukların oyuncaklarının ellerini arkadan kurdele ile bağlayarak uyutmaya çalışması ile başladı. Durumu fark eden aileler ise birbirleriyle organize olduktan sonra durumu kreş yönetimine bildirdi fakat olumlu bir cevap alamadı. Bunun üzerine mağdur veliler Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu, kreşteki kamera kayıtlarının izlenmesini talep etti. Bu talebi yerinde gören savcılık ise kamera kayıtlarına el koyarak incelemeye aldı.

Kamuoyunda tepkilere yol açan olayın ardından Çerkezköy ÇOSB yönetimi, öğrencilere şiddet uygulayan 2 öğretmeni görevden aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading