Yandex Metrica
SON DAKİKA

Murat Kurum, İzmirlilere güzel haberi verdi: Konutlar yarın teslim edilecek

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan deprem sonrası binlerce vatandaşın evi hasar görmüş, bölgede binalar yıkılmıştı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen ekipler depremzedelere yeni konutlar inşa etmek için düğmeye bastı. Aradan geçen 1 yılın ardından ise konutlar, sahiplerine yarın teslim edilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise konuya dair yaptığı paylaşımda, "Verdiğimiz bir sözü daha tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi, kısa süre içerisinde inşa edilen 596 konut ile 145 dükkanın anahtarlarının yarın sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.

Multimedya

23.01.2024, 22:51

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan deprem sonrası binlerce vatandaşın evi hasar görmüş, bölgede binalar yıkılmıştı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen ekipler depremzedelere yeni konutlar inşa etmek için düğmeye bastı. Aradan geçen 1 yılın ardından ise konutlar, sahiplerine yarın teslim edilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise konuya dair yaptığı paylaşımda, "Verdiğimiz bir sözü daha tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi, kısa süre içerisinde inşa edilen 596 konut ile 145 dükkanın anahtarlarının yarın sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading