Yandex Metrica

Motosikletin çarptığı yaya ağır yaralandı! İşte o feci kaza

Bursa'da feci bir kaza yaşandı. Mustafakemalpaşa ilçesinde 92 yaşındaki Hüseyin Talu'ya yolun karşısına geçerken hızla gelen motosiklet çarptı. Yola savrulan yaşlı adam daha sonra park halindeki aracın altına sürüklendi. Olay yerine gelen ambulansla ilçedeki hastaneye kaldırılan Talu, buradan da Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.  Yaşlı adamın durumunun ağır olduğu yoğun bakımda tedaviye alındığı bildirildi. Öte yandan motosiklet sürücüsü Recep Ertürk, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Korkunç kaza ise güvenlik kamerası tarafından böyle kayda alındı.

Multimedya

23.01.2024, 23:03

Bursa'da feci bir kaza yaşandı. Mustafakemalpaşa ilçesinde 92 yaşındaki Hüseyin Talu'ya yolun karşısına geçerken hızla gelen motosiklet çarptı. Yola savrulan yaşlı adam daha sonra park halindeki aracın altına sürüklendi. Olay yerine gelen ambulansla ilçedeki hastaneye kaldırılan Talu, buradan da Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.  Yaşlı adamın durumunun ağır olduğu yoğun bakımda tedaviye alındığı bildirildi.

Öte yandan motosiklet sürücüsü Recep Ertürk, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Korkunç kaza ise güvenlik kamerası tarafından böyle kayda alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading